Final 4 σε ασπρόμαυρο...φόντο!

Στις 25 και 26 Μαρτίου θα λάβει μέρος στην Κοζάνη το Final Four του κυπέλλου Χαντμπολ Ανδρών.
Final 4 σε ασπρόμαυρο...φόντο!

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης που θα ακολουθηθούν, αποφασίστηκε ότι (πέρα από τις προσκλήσεις που θα μοιραστούν για τις ανάγκες της ομάδας) ο ΠΑΟΚ να λάβει ολόκληρη τη μια κερκίδα του κλειστού γηπέδου της Λευκόβρυσης (περίπου 1200 θέσεις) για τις ανάγκες των οπαδών του!

Συνεπώς εύκολα κατανοεί κανείς ότι ο Δικέφαλος θα μπορεί (και πρέπει) να έχει μια σημαντική ώθηση από τον κόσμο του, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου για τη φετινή χρονιά!

Αναφορικά με την τιμή των εισιτήριων του 15ου Final Four η Ομοσπονδία θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσο τον δυνατόν περισσότερους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την διοργάνωση, αλλά και αναλογιζόμενη τις οικονομικές συνθήκες της εποχής, αποφάσισε να ορίσει κοινό εισιτήριο και για τις δύο ημέρες (τρεις αγώνες) στην τιμή των 10 Ευρώ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε μία ολοκαίνουργια εγκατάσταση (πρώτο επίσημο ματς τον περασμένο Ιούνιο), διεθνών προδιαγραφών, ασφαλή με χωρητικότητα -τουλάχιστον- 2.500 θεατών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ημιτελικοί είναι οι εξής:

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017
15:00 Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ (1ος ημιτελικός)
17:30 ΧΑΝΘ- Πανελλήνιος (2ος ημιτελικός)

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
19:00 Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 15ου Final Four

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ :

Τα εισιτήρια που θα εκδοθούν και τα μέτρα ασφάλειας για την τελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας του 15ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό Λευκόβρυση Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017 με την συμμετοχή των Φιλίππου Βέροιας, ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ και Πανελληνίου.

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Θεοχάρης, ο υποδιευθυντής της Δ.Α. Κοζάνης Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ηλίας Τσιότσιας, η Υπασπίστρια της Δ.Α. Κοζάνης Α/Β’ Κυριακή Χατζηπαυλίδου, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Πέτρος Κυρζόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΟΧΕ (μέλος του Δ.Σ.) Γιάννης Στρατάκης, ο εκπρόσωπος του Φιλίππου Βέροιας Διονύσης Ντόβας, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Νατσιόπουλος και Δημήτρης Χασεκίδης (υπεύθυνος ασφαλείας), ο εκπρόσωπος της ΧΑΝΘ Ηλίας Τάταλας, ο εκπρόσωπος του κλειστού γυμναστηρίου Γιάννης Ιωαννίδης, ο υπεύθυνος του σωματείου ΠΑΟΚ Κοζάνης Δημήτρης Κακουλίδης, καθώς και οι διοικητές των αρμόδιων υπηρεσιών για την λήψη αστυνομικών μέτρων κ.κ. Παντελής Ουσταγιαννίδης (Τ.Α. Κοζάνης), Σπυρίδων Διογκάρης (Τ.Τ. Κοζάνης) και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Α.Τ. Κοζάνης).

Μετά την συζήτηση αποφασίσθηκαν –μεταξύ άλλων- τα ακόλουθα:

-Θα εκδοθούν 2.250 εισιτήρια, καθώς και 250 προσκλήσεις. Τα εισιτήρια θα διατεθούν από τις κατά τόπους Ενώσεις Χειροσφαίρισης και από το κατάστημα «Γερμανός» επί της οδού Π. Μελά στην Κοζάνη. Επισημαίνεται ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί εισιτήρια.

-Οι φίλαθλοι θα καταλάβουν τις θέσεις σε διαφορετικές κερκίδες και η είσοδος τους θα πραγματοποιείται από διαφορετικές εισόδους. Ειδικότερα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καταλάβουν τις θέσεις στην κερκίδα στην Βόρεια πλευρά του γηπέδου και τα εισιτήρια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα έχουν διαφορετικό χρώμα από τα εισιτήρια των άλλων ομάδων.

-Οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων θα καταλάβουν τις θέσεις στην κερκίδα που βρίσκεται στην Νότια πλευρά του γηπέδου.

-Απαγορεύεται η προσέγγιση και η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο που δεν διαθέτουν εισιτήρια.

-Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.

Διαβάστε ακόμη...