Ντέρμπι τετράδας στο Άργος...

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Νέας Κίου ανάμεσα σε Διομήδη Άργους και ΠΑΟΚ...
Ντέρμπι τετράδας στο Άργος...

Συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η 15η αγωνιστική της Handball Premier. Το μεγάλο ντέρμπι τετράδας ανάμεσα σε Διομήδη Άργους και ΠΑΟΚ δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα.

Οι «Λύκοι» που βρίσκονται στην 2η θέση με 22 π. διανύουν καταπληκτική φόρμα και «τρέχουν» νικηφόρο σερί 9 αγώνων, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά είναι στην 3η θέση (21π.) και προέρχεται από ήττα με κακή εμφάνιση κόντρα στον Δούκα.

Ο πλέι μέικερ του Διομήδη Ιούλιος Αργυρού δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με αρκετά ικανούς παίκτες, με μεγάλη εμπειρία και που παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Από την άλλη, η ομάδα μας έχει την διάθεση και την ενέργεια και προετοιμάζεται κατάλληλα για να πάει για την 10η συνεχόμενη νίκη και την υπεράσπιση πλέον της 2ης θέσης. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, αντάξιο των δύο ομάδων, που θα προσφέρει θέαμα. Ζητάμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει, καθώς τον χρειαζόμαστε δίπλα μας σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα».

Ο περιφερειακός του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Σανίκης, είπε: «Για εμάς υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα μετά το αποτέλεσμα κόντρα στον Δούκα. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Θα είναι δύσκολο ματς και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θέλω να πιστεύω ότι η εικόνα που είχαμε την περασμένη αγωνιστική, μας ξύπνησε και θα παρουσιαστούμε με άλλο πρόσωπο».

Διαβάστε ακόμη...