Ήττα για τον ΠΑΟΚ στο Άργος...

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Handball Premier, o ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από τον Διομήδη 'Άργους με 19-18... 
Ήττα για τον ΠΑΟΚ στο Άργος...

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό, έχοντας συνέχεια προβάδισμα 2-3 τερμάτων. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια ήταν μπροστά 19-16, λίγο πριν το φινάλε με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελικό 19-18.

Ο Διομήδης παραμένει δεύτερος στην βαθμολογία με 24 πόντους, ενώ ο ΠΑΟΚ μετά την δεύτερη σερί ήττα του μένει στους 21 πόντους, απομακρύνθηκε 7 βαθμούς από την κορυφή, ενώ αν κερδίσει ο Δούκας την ΑΕΣΧ Πυλαίας θα πέσει στην 4η θέση.

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 3-2, 4-4, 7-5, 8-7, 11-8 (ημχ.), 12-11, 14-11, 15-13, 15-14, 18-16, 19-18

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Αϊβαλιώτης 1, Ταουσάνης, Γιόσμου, Κρεμαστιώτης, Χρ. Αργυρού, Ι. Αργυρού 5, Μισαηλίδης 6, Παπαχρήστος, Τρουμπέτας 4, Χατζηκωνσταντίνου1, Δάσκαλος 2, Ράντοβιτς, Τουνγκελίδης, Παπαντωνόπουλος, Μπακατσέλος

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 1, Παλάσκας, Τσίλης 1, Νικολαΐδης 1, Κοκκώνης 2, Μπαντής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 2, Σανίκης 3, Οικονόμου, Γρηγοριάδης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος 3, Βεσελίνοβιτς 5.

Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κόκκινη: 51:31 Κοκκώνης (κρατήθηκε δελτίο), Δίλεπτα: 6-7 Πέναλτι: 3/4- 2/2

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 51:31 αποβλήθηκε με μπλε και κόκκινη κάρτα ο Νίκος Κοκκώνης (ΠΑΟΚ) διότι μετά από τραυματισμό και ενώ αποχωρούσε υποχρεωτικά από το γήπεδο κατευθύνθηκε με απειλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου που βρισκόταν στον χώρο των αναπληρωματικών της ομάδας του κολλώντας το πρόσωπό του και απωθώντας τον. Βάσει του κανονισμού 8.10 α του κανονισμού κρατήσαμε το δελτίο του αθλητή.

Κατά την αποχώρηση του Κοκκώνη υπήρξαν φραστικές επιθέσεις κατά αυτού από μερίδα φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδος με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία καθώς και παράγοντες της γηπεδούχου ομάδος για τη λήξη του συμβάντος.

Στο 59:06 ο συνοδός της Διομήδη Μάριος Σκούφης κι ενώ η μπάλα βρισκόταν στην κατοχή της ομάδας του πανηγυρίζοντας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο πετώντας τη φανέλα του εντός αυτού με αποτέλεσμα να αποβληθεί σύμφωνα με την προοδευτικότητα των ποινών. Επίσης, με τη λήξη του αγώνα υπήρξε ένταση της κερκίδας των γηπεδούχων με αθλητές της αντιπάλου ομάδος, με την παρέμβαση της αστυνομίας αποκαταστάθηκε η τάξη χωρίς περαιτέρω ενέργειες».

Πηγή: handball.org.gr

Διαβάστε ακόμη...