Δύσκολη αποστολή στο Δαϊς

Ο Π.Α.Ο.Κ αύριο στις 16.00μ.μ αντιμετωπίζει, για την 13η αγωνιστική της Handball Premier, τον Δούκα εκτός έδρας.
Δύσκολη αποστολή στο Δαϊς

Ο τέταρτος της βαθμολογίας Δούκας (18 π.) θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Καματερού τον δεύτερο ΠΑΟΚ (21 π.), ο οποίος τρέχει ένα σερί πέντε νικών και βρίσκεται στο… κυνήγι του πρωτοπόρου ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Τον Δεκέμβριο οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Δαϊς με τον ΠΑΟΚ να κερδίσει 27-24, παίρνοντας την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, ενώ στον πρώτο γύρο ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε πάρει ευρεία νίκη στη Θεσσαλονίκη με 31-17.

Ο αριστερός ίντερ του ΑΣΕ Δούκα, Χρήστος Μυλωνάς είπε: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς διότι από το αποτέλεσμα του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η θέση μας στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ ενισχύθηκε σημαντικά με τις δύο προσθήκες των Γρηγόρη Σανίκη και Δημήτρη Μπαντή στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου. Το έργο μας είναι δύσκολο αλλά το κίνητρο μεγαλύτερο για να μπορέσουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς στην έδρα μας οι οποίοι θα μας φέρουν πιο κοντά στο στόχο μας. Το παιχνίδι θα κριθεί στην διάρκεια της αποτελεσματικότητας της άμυνας μας η οποία θα μας δώσει τη δυνατότητα να τρέξουμε και να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό. Χρειάζεται όμως απόλυτη προσήλωση στον στόχο μας και πάθος για την νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα ποιοτικό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια».

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θα παραταχθεί χωρίς τον Άγγελο Παπαδόπουλο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών.

Ο αρχηγός του «δικεφάλου» Θόδωρος Πετρίδης σχολίασε: «Κατεβαίνουμε για να δώσουμε ένα δύσκολο ματς. Είχαμε καλά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Τώρα ξεκινάει μία περίοδος με δύσκολα παιχνίδια που πρέπει να τα διαχειριστούμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι τετράδας και πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο Δούκας έχει ποιοτικούς παίκτες όπως και εμείς άλλωστε. Πιστεύω ο αγώνας θα κριθεί στην αμυντική λειτουργία και στους τερματοφύλακες».

 

Για τον αγώνα θα υπάρχει και live ενημέρωση μέσα απο τη σελίδα του Paokmania.

Διαβάστε ακόμη...