Να παραμείνει στην κορυφή

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει τον Πανελλήνιο στην Αθήνα για την 7η αγωνιστική της Handball Premier.
Να παραμείνει στην κορυφή

H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Πανελληνίου στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 12/11.

Οι παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη μετά τη διακοπή είναι πανέτοιμοι για επιστροφή στην αγωνιστική δράση καθώς πήραν τις ανάσες που χρειάζονταν.

Πέρσι ο Δικέφαλος ηττήθηκε με το... βαρύ 32-24 στην Κυψέλη, γεγονός που τον κάνει και πιο υποψιασμένο για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Ο Νίκος Νικολαΐδης δήλωσε στο acpaok.gr λίγο πριν τον αγώνα με τον Πανελλήνιο:

"Δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φύγουμε με το διπλό από την απαιτητική έδρα της Κυψέλης".

O Νίκος Γεωργιάδης, τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: "Σίγουρα πηγαίνουμε πιο υποψιασμένοι μετά το περσινό αποτέλεσμα. Πέρσι είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, είχαμε εκτός Αλβανό, Κυπραίο και αρκετά εσωτερικά θέματα να λύσουμε. Από την άλλη πλευρά ο Πανελλήνιος έκανε πολύ καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Αν είμαστε καλά, από εμάς θα εξαρτηθεί".

Για το αν θα μπορέσει να ξεφύγει βαθμολογικά κάποια ομάδα είπε: "Στις τρεις πρώτες ομάδες πρέπει να προσθέσουμε ΑΕΚ, Φίλιππο και Διομήδη και εκτιμώ ότι η βαθμολογική διαφορά των ομάδων θα είναι μικρή. Εννοείται ότι μεγάλη σημασία θα έχει η διάρκεια".

Διαβάστε ακόμη...