"Το καλύτερο ματς του πρωταθλήματος"

Η 'Ana Milacic μιλάει στο acpaok.gr λίγο πριν τη σέντρα της νέας σεζόν για τη ομάδα χάντμπολ γυναικών του Δικεφάλου.
"Το καλύτερο ματς του πρωταθλήματος"

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε η έμπειρη ίντερ:

"Το ματς της Κυριακής με τη Νέα Ιωνία σημαίνει πολλά για τη σεζόν. Είναι όμως μόνο η αρχή. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι έτσι. Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Νέα Ιωνία είναι το κορυφαίο ματς της σεζόν. Είναι ό, τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το πρωτάθλημα. Αυτές οι δύο ομάδες είναι οι καλύτερες. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Έχουμε κάνει όλες προετοιμασία. Είναι η πρεμιέρα, όλοι θέλουμε να παίξουμε απέναντι στον πιο σημαντικό αντίπαλο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο τη σεζόν".

"Είναι μειονέκτημα η απουσία του κόσμου πάντα. Είμαστε προετοιμασμένες ότι θα ξεκινήσουμε έτσι. Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Σίγουρα θα μας λείψουν πολύ".

"Ξεκινάμε από το ίδιο σημείο για τον τίτλο. Στο πρώτο ματς θα δείξουμε τι έχουμε και οι δύο ομάδες. Γνωριζόμαστε φυσικά και από την προηγούμενη σεζόν. Αλλά κάθε χρόνο είναι ένα διαφορετικό ξεκίνημα και ποτέ δεν γνωρίζεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είμαστε 50-50. Σκληρή δουλειά για να έχουμε μία επιτυχημένο σεζόν".

Διαβάστε ακόμη...