Ξεκινά με μεγάλες φιλοδοξίες!

Ξεκινάει σήμερα Σάββατο 24/9 το πρωτάθλημα της Handball Premier και ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη του τίτλου με τον εντός έδρας αγώνα (Μίκρα, 18:00) απέναντι στον Άρη Νικαίας.
Ξεκινά με μεγάλες φιλοδοξίες!

Ο Δικέφαλος κινήθηκε δυναμικά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού φέρνοντας επτά νέους παίκτες στην ομάδα. Ο λόγος για τους Λοΐζο, Ορφανουδάκη, Μαστορογιάννη, Βεσελίνοβιτς, Γρηγοριάδη, Οικονόμου και Παπαδόπουλο Α. που ήρθαν να πλαισιώσουν τον περσινό κορμό της ομάδας.

Από το περσινό σύνολο του Νίκου Γεωργιάδη αποχώρησαν άλλοι τόσοι αθλητές με το τελικό πρόσημο να κρίνεται θετικό όπως δείχνουν τα πρώτα δείγματα.

Συνολικά, ο νέος ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να διεκδικήσει την επιστροφή του στην κορυφή ευελπιστώντας και σε όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς, κομμάτι που στοίχησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Οι ασπρόμαυροι θέλουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και αρχής γενομένης από την σαββατιάτικη πρεμιέρα στη Μίκρα θα προσπαθήσουν να "χτίσουν" τις βάσεις για επιστροφή στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμη...