"Στοχεύουμε υψηλότερα"

Ο Άκης Κυπραίος μετά τη λήξη του πρώτου φιλικού προετοιμασίας απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας μίλησε στο paokhandball.gr για την έναρξη της προετοιμασίας και τους στόχους της νέας σεζόν.
"Στοχεύουμε υψηλότερα"

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του δεξιού εξτρέμ του Δικεφάλου:

"Είναι ακόμα πολύ νωρίς, βρισκόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα της σεζόν και έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Το φιλικό απέναντι στον Αερωπό ήταν προπονητικού χαρακτήρα και δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπέρασμα. Ήταν το πρώτο μας ματς, παίζει ρόλο το άγχος που έχουμε σαν παίκτες αλλά και το γεγονός ότι μας λείπουν οι αγώνες".

"Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό και ευελπιστούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς παιχνίδι με το παιχνίδι. Η ομάδα έχει ενισχυθεί αρκετά σε σχέση με πέρσι. Στοχεύουμε υψηλότερα καθώς σαν ΠΑΟΚ κάθε χρόνο η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί".

"Σίγουρα πέρσι μας έλειψε η τύχη σε όλους τους τομείς. Τόσο στους αγώνες όσο και στο θέμα των τραυματισμών. Η ομάδα ξεκίνησε με τραυματίες και στη συνέχεια ήρθαν και άλλοι. Το γεγονός αυτό δεν μας βοήθησε για να είμαστε πλήρεις καθώς σε κανένα παιχνίδι δεν ήταν διαθέσιμοι όλοι οι αθλητές για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό, κάτι που θέλαμε πολύ".

Διαβάστε ακόμη...