Με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ η Μούρνου

Σε σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε στο Γυναικείο Χάντμπολ ο Δικέφαλος...
Με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ η Μούρνου

 H MVP του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Λένα Μούρνου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ως δανεική στον ΠΑΟΚ από τον Φίλιππο Βέροιας. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις του Δημήτρη Χασεκίδη με την σπουδαία αθλήτρια είχαν ευτυχή κατάληξη, και έτσι ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΠΑΟΚ με κανονική μεταγραφή. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου.

Αναλυτικά ο έφορος του γυναικείου τμήματος χάντμπολ τόνισε:

«Ευχαριστούμε τον Ιβάν Σαββίδη για άλλη μία φορά. Η μεταγραφή της Μούρνου είναι προσφορά του ίδιου στην ομάδα και δείχνει για ακόμα μια φορά έμπρακτα την αγάπη του για το άθλημα αλλά και τη στήριξη του στην προσπάθειά μας».

«Είναι πάντα δίπλα μας, μας ισχυροποιεί και θέλουμε στο τέλος της σεζόν να ανταποδώσουμε με τις επιτυχίες μας τη στήριξη του».

«Μετά από τη συγκεκριμένη κίνηση αλλά και τις επόμενες που πρόκειται να γίνουν το προσεχές διάστημα καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μας στηρίξει αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας στη συμβολική τιμή των 10€.

Η παρουσία του στο γήπεδο είναι πολύτιμη, δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα και για άλλη μια φορά τον θέλουμε κοντά μας. Επιπλέον η αγορά των διαρκείας δίνει και οικονομική ανάσα στο τμήμα και τη δυνατότητα να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο».

Διαβάστε ακόμη...