Στήριξη διαρκείας!

Η γυναικεία ομάδα Handball, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για τη νέα περίοδο και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται τη στήριξη του λαού του ΠΑΟΚ.
Στήριξη διαρκείας!

Από την Τετάρτη (29/6) θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2016-17. Η τιμή τους είναι συμβολική, καθώς ο στόχος του τμήματος είναι να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο και να έχουν όλοι τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό Handball.

Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν μόλις 10 ευρώ και ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες λειτουργίας 10:00 - 17:00),καθώς και από τη μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνεργοι φίλοι της ομάδας θα έχουν δωρεάν είσοδο στους αγώνες με απαραίτητη επίδειξη της κάρτας ανεργείας, ενώ δωρεάν είσοδος θα ισχύει και για τα άτομα με αναπηρία.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και από το εξωτερικό θα μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας με αντίστοιχη τραπεζική κατάθεση.

Πληροφορίες θα δίνονται από τη γραμματεία του ΑΣ ΠΑΟΚ στο τηλέφωνο 2310 988-000.

Διαβάστε ακόμη...