Έτοιμες για τον πρώτο τελικό!

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (7/5, 16:00) στη Μίκρα τη Νέα Ιωνία, στον πρώτο τελικό της Α1 και στοχεύει να κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.
Έτοιμες για τον πρώτο τελικό!

Έχοντας πάρει το πλεονέκτημα έδρας μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ, ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ θα επιδιώξει το Σάββατο να κατακτήσει την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να στεφθεί πρωταθλητής για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές φέτος με τον Δικέφαλο να μετρά δύο νίκες (σε πλέι οφ και τελικό Κυπέλλου), τη Νέα Ιωνία μία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ δύο αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

Η πολύπειρη τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Σλάτζα Τζέριτς, μίλησε στο acpaok.gr για τον πρώτο τελικό και τα σημεία - κλειδιά. "Με τη Νέα Ιωνία έχουμε βρεθεί αντιμέτωπες τόσες φορές, που κάθε ομάδα γνωρίζει τα μυστικά της αντίπαλης. Επίσης, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι και ο πρώτος τελικός θα είναι ένα δύσκολο ματς, όπως τα προηγούμενα πέντε. Δεν γνωρίζω ποια ομάδα θα έχει περισσότερο άγχος. Εμείς ήδη έχουμε κατακτήσει το Κύπελλο. Πιστεύω ότι η ομάδα που θα θέλει πιο πολύ τη νίκη και θα προσπαθήσει περισσότερο θα είναι και η νικήτρια. Επίσης χρειάζεται πολύ συγκέντρωση. Κάθε λάθος μετράει, κάθε φάση έχει τη δική της σημασία. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο, να έχουμε την υποστήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ και να μας βοηθήσουν να κάνουμε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε έτοιμες".

Τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό κοστίζουν πέντε ευρώ, ενώ κανονικά ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας του γυναικείου τμήματος. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Τσάκωνας και Χασκής.

Διαβάστε ακόμη...