"Ντέρμπι προσωπικοτήτων "

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (18:00) στο Μακροχώρι τον Φίλιππο για την 20η αγωνιστική της Handball Premier...
"Ντέρμπι προσωπικοτήτων "

Πρόκειται για ένα ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς η ομάδα της Βέροιας βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 31 βαθμούς και ο Δικέφαλος ακολουθεί με 29.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τους δύο βαθμούς για να αποκτήσει προβάδισμα ως προς την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και ο Άγγελος Τσίλης αναλύει τις σκέψεις του για το μεγάλο ματς και τις ιδιαιτερότητές του.

«Είναι ένα ντέρμπι προσωπικοτήτων, καθώς στις δύο ομάδες βρίσκονται πολλοί έμπειροι και ικανοί αθλητές. Θα μετρήσει το πάθος και η θέληση. Ο Φίλιππος προέρχεται από μία σημαντική στιγμή την κατάκτηση του Κυπέλλου και σίγουρα έχει μία πολύ καλή ψυχολογία. Εμείς, από την άλλη πλευρά, έχουμε ένα μεγάλο κίνητρο, αφού αυτός ο αγώνας έχει βαθμολογική και ψυχολογική σημασία για τη συνέχεια. Είμαστε προετοιμασμένοι για να τα καταφέρουμε», είπε ο Κερκυραίος διεθνής εξτρέμ και πρόσθεσε ότι «η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν τελειώνει στο ντέρμπι με τον Φίλιππο. Όσο σημαντικός είναι ο αγώνας της Τετάρτης, άλλο τόσο σημαντικοί για εμάς είναι και οι δύο αγώνες που ακολουθούν απέναντι σε Ποσειδώνα Λουτρακίου και ΔΙΚΕΑ. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, να τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με προσήλωση να διεκδικήσουμε θετικά αποτελέσματα».| PAOKhandball

Διαβάστε ακόμη...