«Πάμε να το πάρουμε»

Σύνθημα κατάκτησης του Λιγκ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό δίνει ο Δημήτρης Εφραιμίδης μιλώντας στο SDNA.
«Πάμε να το πάρουμε»

Ο ημιτελικός κόντρα στο Φοίνικα Σύρου, έχει μόλις τελειώσει και ο ΠΑΟΚ με πειστική εμφάνιση και νίκη με 3-0 σετ, έχει προκριθεί στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Η νίκη ήρθε πολύ πιο εύκολα απ' ότι περιμέναμε. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το πρώτο σετ, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και μας έδωσε την ώθηση για να νικήσουμε 3-0 σετ» σημείωσε στο SDNA ο Δημήτρης Εφραιμίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος όπου είχαν ηττηθεί με 3-1 σετ: «Σε σχέση με τότε έχουμε αλλάξει προπονητή και δύο παίκτες. Παίξαμε πιο πολύ σαν ομάδα σήμερα. Είχαμε στη σκέψη μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ήμασταν πιο πολύ winners σε σχέση με την προηγούμενη φορά που μπήκαμε λίγο μαγκωμένοι. Σήμερα μπήκαμε και πιστεύαμε όλοι ότι μπορούμε να κερδίσουμε, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Όταν το πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις με το σύνολο που έχουμε, όταν το θέλουμε πιστεύω ότι δύσκολα κάποια ομάδα μπορεί να μας κερδίσει»

Για τον τελικό με το Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει αγωνιστικό ρυθμό. Είναι μια καλή ομάδα που κάνει λίγα λάθη. Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι. Κι εμείς είμαστε ουσιαστικά οι νταμπλούχοι. Πάμε να κερδίσουμε στον τελικό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμάς. Σίγουρα θα γίνει ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και ίσως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή να είναι πιο έτοιμος από εμάς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μπούμε μέσα φοβισμένοι. Θα μπούμε μέσα για να τα δώσουμε όλα και πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Που πιστεύει ότι θα κριθεί ο τελικός: «Πιστεύω στο ποιος θα μπει πιο ζεστά και πιο δυνατά από την αρχή. Σε τέτοια παιχνίδια όπως είναι ο τελικός δεν έχει περιθώριο να χάσεις ούτε πόντο ούτε σετ. Αν μπούμε χαλαρά και κρύα πολύ δύσκολα θα γυρίσουμε το ματς με μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Πιστεύω όμως ότι αν μπούμε από την αρχή και παίξουμε σαν ομάδα και παίζουμε κάθε πόντο ξεχωριστά, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Σε ποια σημεία πιστεύει ότι η ομάδα του υπερτερεί του Ολυμπιακού: «Πιστευώ ότι είμαστε καλύτεροι στο σερβίς και στην επίθεση. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη υποδοχή και άμυνα από εμάς αλλά είμαστε και οι δύο ομάδες με υψηλού επιπέδου παίκτες, οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θα έλεγα αυτή τη στιγμή, με την καλύτερη φόρμα, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και στις λεπτομέρειες πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε ακόμη...