Για το διπλό στο Ζηρίνειο ο ΠΑΟΚ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ που για την 17η αγωνιστική της Volleyleague αντιμετωπίζει τη Δευτέρα 15/2 και ώρα 18:00 την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.
Για το διπλό στο Ζηρίνειο ο ΠΑΟΚ

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απ ευθείας τηλεοπτικά από το Novasports -3(Γεωργουλέας –Βουδούρης). Πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία αφού με νίκη μέσα στο Ζηρίνειο ο ΠΑΟΚ θα απογειωθεί στη βαθμολογία μειώνοντας στο ελάχιστο τη διαφορά από την Κηφισιά. Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 34 και η Κηφισιά στη 2η με 38.

Στον πρώτο αγώνα η Κηφισιά είχε πανηγυρίσει τη νίκη με 1-3 μέσα στο PAOK Sports Arena αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά από την επιστροφή Καλμαζίδη και τις μεταγραφές των Λι, Γιαμπλόνσκι, Σμαραγδή και Τακουρίδη.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καλμαζίδη να μην αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού. Για τον κρίσιμο αγώνα με την Κηφισιά ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα μέσα σε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο γήπεδο. Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια δείχνει μια σταθερότητα και πάντα μέσα στην έδρα της παίζει πολύ καλά. Περιμένουμε να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που θα κρίνει ίσως και το πλασάρισμα στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος».

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ζηρίνειο 18.00 (Novasports-3): ΑΟΠ Κηφισιά – ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Βουδούρης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Μαριδάκης. Γραμματεία: Παπασηφάκη

Διαβάστε ακόμη...