«Δεν επιτρέπεται στραβοπάτημα σήμερα»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Δεν επιτρέπεται στραβοπάτημα σήμερα»

«Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη εικόνα της ομάδας στην Αλεξανδρούπολη. Το πρώτο σετ ήταν καλό αλλά στα δυο επόμενα ήμασταν κάπως παθητικοί. Δε λειτούργησαν όλα όπως έπρεπε. Μαζέψαμε όμως τα κομμάτια μας και πήραμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Μια εξήγηση είναι τα αρκετά καινούρια παιδιά στην ομάδα. Δεν έχουμε ακόμα δέσει μεταξύ μας.

Είναι αρκετά τα νέα κομμάτια. Είναι μεγάλο το κομμάτι που έχει αλλάξει και θέλει χρόνο για να βγουν οι αυτοματισμοί που θέλουμε. Θα το δουλέψουμε και μέσα από τα παιχνίδια και σε συνδυασμό με προπόνηση θα γίνει αυτό που θέλουμε. Ο πρωταθλητισμός απαιτεί να είσαι δυνατός και να ξεπερνάς τα προβλήματα.

Όταν ξέρεις ότι έχεις δύναμη μπορεί να είναι και αρνητικό και θετικό. Ο αθλητισμός βασίζεται πολύ στην ψυχολογία. Ξέρεις ότι είσαι καλύτερος από τον απέναντι και αυτό γυρνάει μπούμερανγκ γιατί δεν καταβάλλεις την προσπάθεια που πρέπει.

Για το σημερινό ματς με τον Άρη, δεν επιτρέπεται το στραβοπάτημα. Πρέπει να δείξουμε τις προθέσεις μας από την αρχή. Αν παίξουμε όπως μπορούμε έχουμε μεγάλη διαφορά από τν αντίπαλο. Απλά πρέπει αν το αποδείξουμε έμπρακτα μέσα στο γήπεδο.»

Διαβάστε ακόμη...