«Προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα»

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ μέσα στην Αλεξανδρούπολη ο ΠΑΟΚ αλλά και στον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα του για να δέσει στάθηκε ο τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης μετά και το τέλος του αγώνα:
«Προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα εδώ. Και πέρσι κάπως έτσι ήταν. Η Αλεξανδρούπολη είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ήμασταν πολύ αποφασισμένοι στο πρώτο σετ με τον Λι. Επιθετικά δεν ήμασταν πολύ καλοί στη συνέχεια, ενώ η υποδοχή σήμερα ήταν καλύτερη. Είναι ωραίο να μπορείς να κερδίσεις όταν κάποια κομμάτια δε λειτουργούν πολύ σωστά. Έχουμε θεματάκια μέχρι να γίνει μια καλή ομάδα το σύνολο αθλητών που έχουμε» είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το πόσο χρόνος χρειάζεται για να δέσει η ομάδα ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε: «Δε μπορεί να το πει κανείς αυτό. Μέσα από τέτοια παιχνίδια, από δυσκολίες μπορούμε να είμαι κοιτάξουμε μπροστά. Δεν ήμασταν καλοί σε όλα τα κομμάτια του αγώνα. Υπάρχει μία καλή βάση, με αρκετούς παίκτες από πέρσι. Η δυσκολία έχει να κάνει με τους καινούργιους παίκτες. Προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Θα το κάνουμε. Πόσο γρήγορα δεν ξέρω, αλλά είναι παίκτες μεγάλης αξίας αυτοί που ήρθαν. Είναι ένας πονοκέφαλος για μένα, αλλά χωρούν έξι παίκτες στο τετράγωνο...»

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας δήλωσε:

«Η ομάδα πρέπει να αντέχει στην πίεση, αλλιώς δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Μετά το τρίτο σετ αντέξαμε. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα, προσπαθούμε να τις αφομοιώσουμε. Μέρα με τη μέρα η ομάδα θα είναι καλύτερη. Μετά από αυτή τη νίκη μακάρι να χτιστεί μια ψυχολογία πρωταθλητή. Δεν την είχαμε δυστυχώς ως τώρα. Θα πρέπει να διορθώσουμε ακόμα και την αντίδραση μας στο γήπεδο ακόμα και όταν το παιχνίδι δεν πάει καλά». Όσο για τις προσθήκες των νέων παικτών:

«Είναι μόνο μια εβδομάδα τα παιδιά μαζί μας. Σήμερα ήταν το δεύτερο παιχνίδι που τους έχουμε στην αποστολή. Είχαμε μια ομάδα απέναντι μας που είναι η μοναδική που συνεχίζει στην Ευρώπη και είναι πολύ βελτιωμένη στο δεύτερο γύρο. Και πέρσι χάναμε με 2-0 σετ εδώ και κερδίσαμε. Μακάρι να είναι θετικός οιωνός αυτή η νίκη σήμερα».

Διαβάστε ακόμη...