Στην Αλεξανδρούπολη για το ματς με Εθνικό

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα του ΠΑΟΚ που για την 16η αγωνιστική της VOLLEYLEAGUE αντιμετωπίζει την Κυριακή 7/2 και ώρα 17:00 (Novasports 6 Γεωργιάδης-Αβραμίδης) τον τοπικό Εθνικό.
Στην Αλεξανδρούπολη για το ματς με Εθνικό

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για να φθάσει εγκαίρως στον προορισμό της λόγω και του 24ωρου αποκλεισμού των δρόμων που είχαν προαναγγείλει οι αγρότες από τις 12 το μεσημέρι. Η ασπρόμαυρη αποστολή δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα και έφθασε εγκαίρως στον προορισμό της. Μάλιστα αυτή την ώρα η ομάδα του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί προπόνηση στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην Αλεξανδρούπολη αφού η διοίκηση του ΤΑΠ Εθνικού παραχώρησε το γήπεδο για τις ανάγκες των «ασπρόμαυρων».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Γιάννης Καλμαζίδης μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή όλων των αθλητών του.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε τότε από τον τραυματισμό του Γιάννη Παντακίδη. Έκτοτε οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει κατά πολύ. Ο Εθνικός μετά και τις προσθήκες των Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Ζουλιέν Γκονσάλβες και του Κέβιν Φόγερ είναι ανέβει επίπεδο και το απέδειξε αυτό και με την πρόσφατη πρόκριση του στους «8» του Τσάλεντζ Καπ.

Ενισχυμένος θα παραταχθεί φυσικά και ο ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Καλμαζίδη να υπολογίζει κανονικά τους Τζέισον Γιαμπλόνσκι ,Ντέιβιντ Λι, Νίκο Σμαραγδή που πήραν το βάπτισμα του πυρός στον πρόσφατο αγώνα με τη Λαμία.

Ο πρώτος μάλιστα αγωνίστηκε βασικός σε όλο τον αγώνα με τον Αμερικανό ακραίο Τζέισον Γιαμπλόνσκι να δηλώνει: « Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έπαιξα σε όλο το παιχνίδι. Μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα. Η Λαμία έπαιξε ελεύθερα και χωρίς φόβο αλλά εμείς ήμασταν ήρεμοι και πήραμε τη νίκη. Ακολουθεί ένα πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο οποίο περιμένω να παίξουμε καλύτερα καθώς θα είναι η δεύτερη φορά που θα είμαστε όλοι μαζί και ελπίζω να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης».

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί της Λαμίας και ο Εθνικός από την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

«Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 17.00 (Novasports-6): ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. – ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Γεωργιάδης – Αβραμίδης. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Σταματόπουλος – Βαγγέλογλου. Γραμματεία: Παπαχρήστου Β.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την παραχώρηση ώρας προπόνησης το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Διαβάστε ακόμη...