Για το σερί και τον Γιάννη!

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 29/12 στις 18:00 στο PAOK Sports Arena την Κηφισιά για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Για το σερί και τον Γιάννη!

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την έκτη συνεχόμενη νίκη και να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Σε αυτό το παιχνίδι όμως το μεγαλύτερο κίνητρο δεν είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν είναι το να κρατήσει ο ΠΑΟΚ το αήττητο.

Την Κυριακή η οικογένεια του ΠΑΟΚ, προπονητής, παίκτες, διοίκηση αλλά και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ θέλουμε τη νίκη για έναν πιο σημαντικό από κάθε άποψη λόγο: να αφιερώσει τη νίκη στον Γιάννη Παντακίδη! Στον Γιάννη που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Στον Γιάννη που στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τραυματίστηκε σοβαρά αγωνιζόμενος για την ασπρόμαυρη φανέλα.

Και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει να αναγνωρίζει και να τιμά τα παιδιά του. Και την Κυριακή στις 18:00 στο Παλατάκι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να αφιερώσει αυτή τη νίκη στον Παντακίδη. Ότι δηλαδή είναι αποφασισμένη να κάνει και η ομάδα. "Για το σερί και τον Γιάννη" λοιπόν την Κυριακή με τη βοήθεια σας, η ομάδα υποδέχεται την Κηφισιά.

Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 5 € σ΄όλο το γήπεδο και 10€ στη ΘΥΡΑ VIP.
Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται κανονικά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους αγώνες της Volleyleague (περιλαμβάνονται και τα πλέι οφ) και τις δύο πρώτες φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

Απλά: 50ευρώ

Silver : 100ευρώ

Gold VIP : 250ευρώ

Υ.Γ Σας περιμένουμε για να ενισχύσετε την ομάδα όπως μόνο εσείς ξέρετε!

Διαβάστε ακόμη...