Με Εθνικό την Τρίτη (24/11) στην Πυλαία

Για την 5η αγωνιστική της Volleyleague Πάμε Στοίχημα o ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τρίτη 24/11 και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Με Εθνικό την Τρίτη (24/11) στην Πυλαία

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την καθαρή νίκη με 3-0 επί της Λαμίας που τον ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας και ο Εθνικός από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-3.

ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης συναντιούνται για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα αφού προηγήθηκε το ματς για το Λιγκ Καπ , στο οποίο ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-0. Το αυριανό παιχνίδι ωστόσο θα είναι τελείως διαφορετικό καθώς ο Εθνικός θα παραταχθεί με τον Σούλιαγιτς στη διαγώνιο, που στο ματς του Λιγκ Καπ ήταν τραυματίας.

Για τον ΠΑΟΚ ξεκινάει ένας πολύ δύσκολος μήνας με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Κυριακή με την Κηφισιά.

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο απαιτεί μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Ο Εθνικός παρά και την ήττα του από τον Ολυμπιακό παίζει καλό βόλεϊ. Το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που παίξαμε στο Λιγκ Καπ , όπου ο Εθνικός παρατάχθηκε χωρίς τον Σούλιαγιτς. Για αυτό χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε πολύ καλά στοιχεία για να πάρουμε τη νίκη». Για τη δύσκολη συνέχεια ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Μας περιμένει ένας μήνας Γολγοθάς με πολύ δύσκολα παιχνίδια (Τρίτη Εθνικός, Κυριακή Κηφισιά, Τρίτη εκτός έδρας με Νόλικο) για αυτό και πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.

Διαβάστε ακόμη...