“Σας θέλουμε κοντά μας”

Με ανακοίνωσή που εξέδωσε το τμήμα volley του ΠΑΟΚ, μάς καλεί όλους να συμπαρασταθούμε στον νταμπλούχο Ελλάδος στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Κηφισιά.
“Σας θέλουμε κοντά μας”

Διαβάστε αναλυτικά:

Φίλε του ΠΑΟΚ,

Όπως γνωρίζεις η ομάδα μας μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας κάνοντας το 4Χ4. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια, αυτό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 24/11 και ώρα 19:00 PAOK Sports Arena , και την Κυριακή 29/11 και ώρα 18:00 με την Κηφισιά PAOK Sports Arena , για τα οποία οι παίκτες του Νικολάι Ζελιάσκοφ έχουν ανάγκη την απόλυτη στήριξη σου προκειμένου να κρατήσουν απόρθητη την έδρα μας.

Οι παίκτες μας περιμένουν την παρουσία σου και την βοήθεια σου.

– Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 5 € σ΄όλο το γήπεδο και 10€ στη ΘΥΡΑ VIP.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται κανονικά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους αγώνες της Volleyleague (περιλαμβάνονται και τα πλέι οφ) και τις δύο πρώτες φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

Απλά: 50ευρώ
Silver : 100ευρώ
Gold VIP : 250ευρώ

Σας περιμένουμε για να ενισχύσετε την ομάδα όπως μόνο εσείς ξέρετε!

Διαβάστε ακόμη...