"Κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο"

Και ο τεράστιος Ερνάντο Γκόμεζ, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού, για το νικηφόρο παιχνίδι του Δικεφάλου στο "Μελίνα Μερκούρη"...
"Κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο"

Διαβάστε τα όσα είπε:

Όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι, τόνισε:  "Και σήμερα κάναμε πολύ καλά τη δουλειά μας στο γήπεδο. Μετά το 3ο σετ, βρήκαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας στο τέταρτο και πέμπτο σετ, βελτιώνοντας το μπλοκ αλλά και τις κόντρα επιθέσεις. Δείξαμε καλή νοοτροπία σαν ομάδα, το παιχνίδι είχε σκαμπανεβάσματα, όμως είχαμε ποιότητα στις δύσκολες στιγμές και δείξαμε πάθος όταν έπρεπε".

Και συνέχισε: "Όλοι οι τελικοί τελειώνουν όταν πάρεις και τον τελευταίο πόντο. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, μην ξεχνάμε πως είναι πρωταθλητής και για να πάρουμε το πρωτάθλημα εμείς, θα πρέπει να τον νικήσουμε τρεις φορές. Τους έχουμε νικήσει ήδη δύο φορές, αλλά θα πρέπει να ξεχάσουμε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ο προπονητής μας, μάς τονίζει πριν από κάθε ματς να το βλέπουμε σαν να είναι το τελευταίο. Τις μέρες που ακολουθούν θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το παιχνίδι της Τετάρτης".

Διαβάστε ακόμη...