"Νίκη τίτλου είναι πάντα η τρίτη"

Ο Βασίλης Κουρνέτας που έκανε και σήμερα ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον γάβρο, στις δηλώσεις του τόνισε πως το ματς της Τετάρτηςδεν είναι πάρτυ τίτλου...
"Νίκη τίτλου είναι πάντα η τρίτη"

Διαβάστε τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά μιλώντας για την αξία της νίκης τόνισε: "Νίκη τίτλου είναι πάντα η τρίτη. Η δεύτερη δε σημαίνει τίποτα, αλλά και πολλά. Με τη σημερινή μας νίκη έχουμε πλέον αβαντάζ. Στο τρίτο ή στο τέταρτο παιχνίδι -εύχομαι στο τρίτο- πρέπει επίσης  να είμαστε σοβαροί. Εχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε αυτό το 2-0 υπέρ μας και μόνο αν δείξουμε το καλύτερο πρόσωπό μας θα πάρουμε τον τίτλο. Σήμερα όταν χάσαμε το μυαλό και τη συγκέντρωση, όταν χάσαμε την ηρεμία μας, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε".

Για την παρουσία των Χιμένες - Γκόμεζ και τη συμβολή τους στη νίκη είπε: "Η νίκη ήρθε από ομαδική δουλειά. Στην πίεση βέβαια ξεχωρίζουν οι δύο που αναφέρατε. Δεν μπορεί η ομάδα να στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα παίχτη, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι, στην Πυλαία. Αυτό είναι κάτι που δνε βγαίνει πάντα σε καλό. Πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα την κούρασή μας. Πιτεύω πως όταν έχεις καλή υποδοχή, έχεις περισσότερες επιλογές. Σήμερα είχαμε καλή υποδοχή στπ παιχνίδι μας. Έπρεπε να βάλουμε τον Χιμένεθ στο παιχνίδι, τα καταφέραμε αλλά σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να βρίσκουμε τη λύση σαν ομάδα στα ζητήματα που μας βάζει ο Ολυμπιακός. Δε μπορεί σε κάθε παιχνίδι να είναι ίδιοι οι πρωταγωνιστές".

Όσο για τον κόσμο που θα βρεθεί την Τετάρτης στην PAOK Sports Arena: "Θα πω σε αυτούς το ίδιο που θα πω και στους συμπάικτες μου. Πρέπει να διαχειριστούμε ήρεμα το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν είναι πάρτυ τίτλου, είναι απλά ο 3ος τελικός. Ότι αποτέλεσμα και να έχουμε φέρει στο προηγούμενο παιχνίδι, οφείλουμε πάντα να κοιτάμε το επόμενο με σοβαρότητα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να ξεκουραστούμε. Όλοι όσοι θα έρθουν στο γήπεδο την Τετάρτη, πρέπει να δείξουν υπομονή. Όπως σήμερα είχαμε νεκρά διαστήματα και καταφέραμε και το γυρίσαμε, το ίδιο μπορεί να γίνει και την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη".

Διαβάστε ακόμη...