"Σκεφτόμαστε πλέον το επόμενο παιχνίδι"

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Καλμαζίδης, τονίζοντας πως το ματς της Τετάρτης είναι καθοριστικό...
"Σκεφτόμαστε πλέον το επόμενο παιχνίδι"

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

"Όπως όλοι βλέπετε είναι πολύ σκληρά τα παιχνίδια των τελικών. Μπορεί να επανέλθει ο Ολυμπιακός, παρά τη σημερινή νίκη μας. Υπήρξαν αλλαγές στην τακτική στη διάρκεια του αγώνα. Υπήρξαν δυσκολίες και για τις δυο ομάδες μέσα στο παιχνίδι. Πετύχαμε το μπρέικ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πολλά πράγματα, πέρα από μια νίκη. Έχουμε το πλεονέκτημα και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε στο γήπεδο μας την Τετάρτη. Αφήνουμε στην άκρη αυτό το παιχνίδι και σκεφτόμαστε πλέον το επόμενο, γιατί θέλουμε να είναι το τελευταίο της σειράς".

Και συνέχισε: "Δείχνουμε σταθερότητα σε όλο το πρωτάθλημα. Είμαστε σκληρή ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσουν οι αντίπαλοί μας".

Όσο για το ματς της Τετάρτης: "Την Τετάρτη θα πάει φωτιά το γήπεδο. Γνωρίζουμε τι θα συμβεί. Αυτό που όμως πρέπει να έχουμε εμείς σαν ομάδα είναι ενέργεια, υπομονή και επιμονή για να φτάσουμε σε μια νίκη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Διαβάστε ακόμη...