Στην Αθήνα για τον 2ο τελικό με τον ΟΣΦΠ

Μετά και το πρώτο βήμα μέσα στο PAOK Sports Arena ο Δικέφαλος βρίσκεται στην Αθήνα όπου και την Κυριακή 26/4 και ώρα 17:00 αντιμετωπίζει μέσα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη τον Ολυμπιακό για τον 2ο τελικό της Volleyleague.
Στην Αθήνα για τον 2ο τελικό με τον ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ προηγείται ήδη με 1-0 στη σειρά και με μία ενδεχόμενη νίκη μέσα στο γήπεδο του Ολυμπιακού θα κάνει το δεύτερο και πιο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Πλήρης και με υψηλή αυτοπεποίθηση μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα , όπου αύριο δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου.

Για τον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «Άλλο ένα σκληρό τεστ. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πάθος γιατί και οι δύο ομάδες το θέλουν πάρα πολύ. Προβλέψεις και προγνωστικά δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί πρόκειται για ένα άλλο παιχνίδι διαφορετικό από αυτό που δώσαμε στην έδρα μας. Τακτικά δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι γιατί σε αυτή τη φάση οι ομάδες γνωρίζονται καλά και δεν υπάρχουν μυστικά. Σε αυτά τα ματς βγαίνουν οι προσωπικότητες και οι ικανότητες των παικτών που μπορούν να καθορίσουν και το αποτέλεσμα».

Κυριακή 26/4: Γηπ. Ρέντη : ΟΣΦΠ -ΠΑΟΚ (Παπαδογούλας - Μυλωνάκης)

Διαβάστε ακόμη...