Για το πρώτο βήμα με τον Παναθηναϊκό

Τον πιο κρίσιμο αγώνα για τη φετινή σεζόν δίνει την Μεγάλη Τρίτη ο ΠΑΟΚ, που για τις θέσεις 1-4 των πλέι οφ υποδέχεται στις 19:30 στο PAOK Sports Arena τον Παναθηναϊκό.
Για το πρώτο βήμα με τον Παναθηναϊκό

Μοναδικός στόχος για τον Δικέφαλο είναι η νίκη που θα του επιτρέψει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ με την κατάκτηση της πρώτης θέσης έχει το πλεονέκτημα στη σειρά με τον δεύτερο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό να γίνεται επίσης στο «PAOK Sports Arena» την Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 19:30. Με τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το 2-0 στη σειρά ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να σφραγίσει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συναντιούνται μέσα σε τρεις ημέρες για δεύτερη φορά σε ένα παιχνίδι που θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό της 22ης αγωνιστικής όπου ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 2-3 από τους πράσινους.

Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη είναι αποφασισμένοι να πάρουν την άτυπη ρεβάνς και να τα δώσουν όλα μέσα στο παρκέ για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση για την πρόκριση στους τελικούς.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με την προετοιμασία του ΠΑΟΚ να ολοκληρώνεται ανήμερα του αγώνα με μία τελευταία προπόνηση.

Καλμαζίδης : «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»

Για τους αγώνες των πλέι οφ που αρχίζουν αύριο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και είναι η ώρα που πρέπει να πιάσουμε τα στάνταρ μας και την απόδοση που θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα και να ξεκινήσουμε από την αρχή στα πλέι οφ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ότι καλύτερο». Παράλληλα ο έμπειρος προπονητής έκανε λόγο για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που προηγήθηκε στην τελευταία αγωνιστική τονίζοντας: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι εξαιτίας και της κρισιμότητας του. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα και κάθε βοήθεια που μπορούμε να έχουμε από τον κόσμο είναι πολύ σημαντική».

Κουρνέτας: «Τώρα ξεκινάνε οι μεγάλες μάχες»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κουρνέτας ο οποίος επισήμανε: «Για εμάς το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Αφήνουμε πίσω μας την κατάληψη της πρώτης θέσης και την κατάκτηση του κυπέλλου και επικεντρωνόμαστε στα πλέι οφ γιατί τώρα ξεκινάνε οι μεγάλες μάχες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία στο δεύτερο γύρο και έχει βαριά φανέλα. Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάμε τώρα χρειαζόμαστε όλη τη στήριξη του κόσμου έτσι ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να προχωράμε για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό».

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα που φέτος χάρισε στον σύλλογο τον πρώτο του τίτλο έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΠ κ.Γιώργος Ανδρέου , ο οποίος τόνισε: «Μετά από 7 μήνες μεγάλης προσπάθειας τώρα είναι η ώρα που πρέπει να αποδείξουμε τη δύναμη του ΠΑΟΚ εντός και εκτός παρκέ στην προσπάθεια που κάνουμε για την κατάκτηση του νταμπλ. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο την Μεγ.Τρίτη και την Μεγ.Πέμπτη για πρέπει να στηρίξει την ομάδα σε αυτά τα δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...