Για το αήττητο στην Κηφισιά!

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο 28/3 και ώρα 19:00 στο Ζηρίνειο τη μαχητική Κηφισιά.
Για το αήττητο στην Κηφισιά!

Ο ΠΑΟΚ μετά και από 20 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς και παραμένει αήττητος στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο ΠΑΟΚ μετά και την πρωινή προπόνηση ταξίδεψε πλήρης για την Αθήνα όπου και θα αντιμετωπίσει την μαχητική Κηφισιά που παραμένει αήττητη μέσα στην έδρα της. Η Κηφισιά βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς και κάνει αγώνες δρόμου να προλάβει την 4αδα.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου θα ολοκληρωθεί ανήμερα του αγώνα με μία τελευταία προπόνηση στο Ζηρίνειο.

Για τον αγώνα με την Κηφισιά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε:

«Πάμε να παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας που διεκδικεί μια θέση στην πρώτη στην 4αδα και που μέσα στο γήπεδο της παραμένει αήττητη καθώς καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκεί και αυτό λέει πολλά.

Και για την ποιότητα της ομάδας αλλά και για τη δυσκολία του γηπέδου. Εμείς από την πλευρά μας πάμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι , δεν έχουμε ιδιαίτερα θέματα τραυματισμών και πάμε για ό,τι καλύτερο».

Γυμναστήριο Ζηρίνειο 19.00: Α.Ο.Κηφισιάς – ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Βουδούρης. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Μαριδάκης. Γραμματεία: Λιάκου.

Διαβάστε ακόμη...