Να συνεχίσει το σερί του θέλει ο Δικέφαλος

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα όπου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague αντιμετωπίζει την Κυριακή και ώρα 19:30 την ΑΕΚ.
Να συνεχίσει το σερί του θέλει ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ μετά και τη νίκη του με 3-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς. Η Ένωση μαζί με τη Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Ο μοναδικός προβληματισμός του Γιάννη Καλμαζίδη ακούει στο όνομα Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς που υπέστη διάστρεμμα την περασμένη εβδομάδα και επανήλθε μόλις την Πέμπτη στις προπονήσεις .

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης για τον αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε: «Σε ένα πρωτάθλημα οφείλεις να σέβεσαι όλους τους αντιπάλους ξέχωρα από τα προβλήματα που έχουν. Θέλω να παίζουμε πάντα σωστά. Έρχονται δύο εκτός έδρας αγώνες με ΑΕΚ και ΜΕΝΤ που θέλουμε να τελειώνουμε χωρίς απώλειες και να μπούμε στην τελική ευθεία του Κυπέλλου. Αυτές τις ημέρες κάναμε μίνι προετοιμασία με στόχο το φάιναλ-4 αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλους τους αγώνες - παγίδες».

Διαβάστε ακόμη...