«Θα γίνει μεγάλη μάχη»

Με αγωνία περιμένουν οι αθλητές του ΠΑΟΚ το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο 22/11 και ώρα 17.00 στο PAOK Sports Arena στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.
«Θα γίνει μεγάλη μάχη»

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου ο κεντρικός του Δικεφάλου Τζάρεντ Μουρ τόνισε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και περιμένω με πολύ αγωνία αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα γίνει πραγματική μάχη και από τις δύο ομάδες. Από την πλευρά μας θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τη δυναμική του αντιπάλου: «Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει αρκετούς παίκτες από πέρυσι και έχει ενισχυθεί και με κάποιους ακόμα. Σίγουρα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, αλλά και ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ και βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο. Για αυτό ακριβώς πιστεύω ότι τη νίκη θα την πάρει η ομάδα που θα παίξει με πάθος και θα δείξει ότι την θέλει περισσότερο».

Για τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι θα πρέπει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε την συγκέντρωση μας. Να βγούμε στο παρκέ αποφασισμένοι».

Για τη στήριξη από τον κόσμο: «Θέλω να δω πολλούς οπαδούς σε αυτό το ματς. Έχω ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο της Τούμπας και πραγματικά θέλω να γίνει το ίδιο και στο δικό μας γήπεδο. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις μπροστά στον κόσμο. Σου δίνει άλλη ενέργεια. Νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι ο 7ος παίκτης μας σε αυτό το ματς».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί: «Σίγουρα οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Και εμείς από την πλευρά μας θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ωστόσο , το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό δεν εξασφαλίζει τίποτα για αυτό πρέπει μέχρι το τέλος να είμαστε αποφασιστικοί και να παλεύουμε σκληρά σε όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...