«ΠΑΟΚ για ψηλά»

Χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο Μπράντ Λόουσον ο οποίος συνεχίζει στην ασπρόμαυρη ομάδα για δεύτερη χρονιά.
«ΠΑΟΚ για ψηλά»

«Είναι πολύ καλό που γύρισα πίσω. Τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν το σπίτι μου. Είναι καλό για έναν επαγγελματία αθλητή να βρίσκεται σε έναν σύλλογο που νιώθει άνετα».

Σε ερώτηση για το αν η διοίκηση ήταν συνεπής στα λόγια της και πράγματι έχτισε μια καλή ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αμερικανός ακραίος δήλωσε: «Από τις κινήσεις που έχουν γίνει φαίνεται πως θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Βέβαια δεν έχουμε κάνει ακόμα όλοι μαζί προπονήσεις για να έχω μια πιο σαφή εικόνα».

Αναφορικά με την παρουσία του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ και πως ήταν η πρώτη επαφή που είχε μαζί του ο Λόοσον τόνισε: «Ήταν πολύ καλή η συνάντηση. Είναι ήρεμος και αυτός που μου αρέσει πολύ στους προπονητές. Είναι ένας τεχνικός με πολλές εμπειρίες καθώς έχει δουλέψει σε πολλές διαφορετικές ομάδες. Επίσης είναι θετικό ήταν παίκτης και γνωρίζει καλά την ψυχολογία των αθλητών».

Όσο για το πως αισθάνεται που αυτός και ο Παντακίδης είναι οι παλιότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ ο Αμερικανός αθλητής τόνισε : «Νιώθω άνετα με την ομάδα, ξέρω τι έγινε πέρυσι και αυτό με γεμίζει ευθύνες ώστε να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί πιο δυνατός».

Τέλος , για το τι περιμένει τη νέα χρονιά και ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ ο Μπράντλει Λόουσον τόνισε: «Η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχω σαφή εικόνα για τα ρόστερ των άλλων ομάδων. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος δυνατός αλλά και εμείς στοχεύουμε για ψηλά».

Διαβάστε ακόμη...