Ανανέωσε ο Λόουσον!

Μετά και τη συμφωνία με τον Γιάννη Καλμαζίδη το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο σχεδιασμό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο τη νέα αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας στις τάξεις του τον Αμερικανό Μπράντλει Λόουσον.
Ανανέωσε ο Λόουσον!

Ο Λόουσον ήταν από τους καλύτερους παίκτες κατά την περσινή περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

"Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπράντλει Λόουσον (25 ετών, 1.98μ) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο Αμερικανός διεθνής αθλητής που ξεχώρισε την περσινή σεζόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα και τη νέα περίοδο».

Για την παραμονή του στον Δικέφαλο ο Αμερικανός αθλητής Μπράντλει Λόουσον είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο πρώτος αθλητής που η διοίκηση επέλεξε να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο τη νέα χρονιά. Αυτό με γεμίζει ευθύνες και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης».

Για το σύντομο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ αφού αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και τι του έμεινε τόνισε:

«Τους λίγους μήνες που ήμουν στη Θεσσαλονίκη πέρασα πολύ όμορφα. Έκανα πολλούς φίλους και χαίρομαι που θα τους ξαναδώ σύντομα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο με υψηλούς στόχους και με ανθρώπους που παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους. Πέρυσι δεν καταφέραμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα των πλέι οφ , αλλά τη νέα χρονιά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Όσο για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να μείνει στον Δικέφαλο ο Λόουσον τόνισε:

«Είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργο Ανδρέου, κατά την οποία, μου είπε ότι θέλει να επενδύσει σε μένα όσο αφορά το σχεδιασμό και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους παίκτες που θα αποκτηθούν να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική με φιλοδοξίες. Μου είπε πολλά πράγματα για τη νέα χρονιά και με έπεισε να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...