Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ!

Τον δεύτερο αγώνα τους για τις θέσεις 5-6 των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volleyleague θα δώσουν την Τετάρτη 23 Απριλίου και 19:30 στο PAOK Sports Arena ΠΑΟΚ και ο Παμβοχαϊκός.
Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Βραχατίου προηγείται με 1-0 στις νίκες και για τον Δικέφαλο η νίκη στον αυριανό αγώνα είναι επιβεβλημένη εάν θέλει να ισοφαρίσει στη σειρά και να διεκδικήσει την 5η θέση σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη στις 24 Απριλίου και ώρα 19:30. Η 5η θέση θα κριθεί στις δύο νίκες και θα δώσει θέση στο Challenge Cup.

Στον πρώτο αγώνα που έγινε τη Μ.Τετάρτη στο Βραχάτι ο Παμβοχαϊκός επικράτησε 3-2 σετ παρότι προηγήθηκε με 2-0 σετ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και χθες με εντατικούς ρυθμούς με τον τεχνικό της ομάδας να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

«Κίνητρο η 5η θέση»

Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν απουσίες και ο τεχνικός του Δικεφάλου Γιώργος Γιάτσης τόνισε: «Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο κι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η 5η θέση είναι ένα κίνητρο για όλους μας. Για τον πρόεδρο, τον σύλλογο αλλά και το αγωνιστικό τμήμα».

Την εφετινή σεζόν ο Παμβοχαϊκός με τον ΠΑΟΚ έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές εκ των οποίων οι τρεις στο Βραχάτι όπου έγινε και ο νοκ άουτ αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0.

Από την πλευρά του προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε για τον αγώνα: «Θα κυνηγήσουμε τη νίκη από το πρώτο ματς, προκειμένου να τελειώσουμε μια μέρα γρηγορότερα τη σειρά και να πετύχουμε τον στόχο της κατάκτησης της 5ης θέσης. Κάποια προβλήματα τραυματισμών μας κάνουν να θέλουμε να αποφύγουμε το τρίτο ματς, καθώς θα είναι δύσκολο για ορισμένα παιδιά να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν. Έτσι το ματς της Τετάρτης είναι το σημαντικό για μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 (2ος αγώνας)

PAOK Sports Arena - Πυλαία 19.30: ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Μπατιανίδης, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Μαυρίδης, Δημητρίου . Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 (3ος αγώνας - αν χρειαστεί)

PAOK Sports Arena - Πυλαία 19.30: ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Μπατιανίδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Δρανίτσας, Στεργιόπουλος Χρ. Γραμματεία: Αγραγγέλου.

Διαβάστε ακόμη...