Για το διπλό στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολής έχει ο ΠΑΟΚ που για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague αντιμετωπίζει την Κυριακή 19/1 και ώρα 17:00  στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» στη Γλυφάδα την ΑΕΚ.
Για το διπλό στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Ένα παιχνίδι που εκτός από το γόητρο έχει και τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες εάν θέλουν να παραμείνουν κοντά στην πρώτη τετράδα. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση με 21 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ ακολουθεί στην 6η θέση με 18 βαθμούς. Για τον ΠΑΟΚ η νίκη είναι μονόδρομος στο αυριανό παιχνίδι εάν θέλει να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης. Στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα το παιχνίδι καθώς οι μνήμες είναι νωπές από το πάθημα στον πρώτο γύρο, όπου αν και οι ασπρόμαυροι είχαν προηγηθεί με 2-0 στα σετ και 18-12 στο τρίτο σετ έχασαν με 2-3 μέσα στο Παλατάκι.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί με μία πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά η ομάδα αναχώρησε για την Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την εμπόδιο της ΑΕΚ έχει να ξεπεράσει και την εύλογη κούραση από το ταξίδι στη Γερμανία και τον αγώνα με τη Μπουλ αλλά κυρίως τις σημαντικές απουσίες. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μιχάλης Χριστοφορίδης που υποβλήθηκε σε εγχείριση και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά και ο Μπράντλει Λόουσον που υπέστη θλάση στους κοιλιακούς και δεν ταξίδεψε στην Αθήνα.

Παρόλα αυτά οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Αθήνα είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν την άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο που στοίχισε στον ΠΑΟΚ και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ ο προπονητής του ΠΑΟΚ Θανάσης Στράντζαλης τόνισε: «Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής σημασία , το οποίο θα δείξει εάν μπορούμε να βρεθούμε σε τροχιά τετράδας. Έχουμε κάποια προβλήματα τα οποία θα προσπαθήσουμε να τα ξεπεράσουμε. Από την άλλη στην ΑΕΚ υπήρξε το απρόβλεπτο με την αποχώρηση του προπονητή και δεν ξέρουμε πως θα παραταχθεί αλλά εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα και θα κοιτάξουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Διαβάστε ακόμη...