Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Bradley Lawson

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Αμερικανού αθλητή Bradley Colgate Lawson μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Lawson αγωνίζεται ως ακραίος είναι 24 ετών και έχει ύψος 1.98μ.
Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Bradley Lawson

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Μπράντλει Κολγκάτε Λόουσον που κατάγεται από την Χαβάη όπως και Ράιλι Μακίμπιν δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής όλα πάνε πολύ καλά και χαίρομαι που βρίσκομαι στην Ελλάδα".

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ ο 24χρονος Αμερικανός τόνισε: "Δεν ξέρω ακόμα πολλά πράγματα. Γνωρίζω ότι πέρυσι η ομάδα κατέλαβε την 3η θέση , και ελπίζω με τις αλλαγές που έγιναν τώρα στην ομάδα να καταφέρουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται".

Όσο για το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι και για την τωρινή του κατάσταση ο νεαρός ακραίος τόνισε: "Είχα έναν τραυματισμό το καλοκαίρι στο μπιτς βόλει και αναγκάστηκα να υποβληθώ τον Αύγουστο σε μια επέμβαση . Έμεινα τρεις μήνες εκτός αλλά τώρα είμαι έτοιμος αγωνιστικά".

Όσο για το αν είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται μακριά από την πατρίδα του ο Λόουσον τόνισε: "Όχι είναι η δεύτερη χρονιά. Πέρυσι ήμουν στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πρόσφατα δοκιμάστηκα από τη Γαλλική Λυών, αλλά χαίρομαι που ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ και υπέγραψα τελικά στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι εδώ είναι πιο ζεστοί και από την πρώτη κιόλας στιγμή αισθάνθηκα πολύ άνετα. Είναι θετικό για μένα που στην ίδια ομάδα είναι Ράιλι Μακίμπιν με τον οποίο είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ και έχουμε παίξει και στο παρελθόν μαζί . Επίσης γνωρίζω ότι στον ΠΑΟΚ έχει παίξει και ο φίλος μου Κλέιτον Στάνλει. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει βοηθήσει πολλούς Αμερικανούς αθλητές να κάνουν καριέρα".

Διαβάστε ακόμη...