«Να γίνει μάθημα η ήττα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης, σε δηλώσεις του μετά την ήττα στο "Mελίνα Μερκούρη", τόνισε πως η ομάδα δεν ήταν καλή στο μπλοκ και το πλήρωσε...
«Να γίνει μάθημα η ήττα»

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το δυνατό σημείο ήταν το μπλοκ μας και σήμερα δεν ήμασταν καλοί σε αυτό. Τα λάθη στο σέρβις με στεναχώρησαν γιατί δεν ήταν προϊόν ρίσκου. Όταν παίρναμε μια διαφορά 2-3 πόντων κάτι γινόταν και χάλαγε η υποδοχή μας. Μέχρι τελευταίο ματς ήμασταν πολύ κουρασμένοι, αλλά με τις τελευταίες 4-5 ημέρες ήμασταν εντάξει. Απέναντι μας ήταν μια ομάδα που στα κρίσιμα σημεία έπαιζε αλάνθαστα και πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα από αυτό».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννη Παντακίδης είπε: «Τα σετ ήταν στα χέρια μας, αλλά στο τελείωμα κάναμε λάθη. Δεν πιεστήκαμε από την έδρα, απλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όταν έπρεπε. Την κούραση την αφήνεις στην άκρη όταν έχεις ένα ματς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα. Ήταν ένα ματς από δύο ομάδες κουρασμένες ομάδες.  Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στο τρίτο σετ ενώ ξέραμε τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ χαλαρώσαμε. Ο αριθμός των λαθών ήταν πολύ μεγάλος. Κάποια δικαιολογεί η κούραση, αν κάναμε 4-5 σε κάθε σετ θα ήταν πιο εύκολη η νίκη».

Διαβάστε ακόμη...