Πρεμιέρα με ντέρμπι!

Με το παιχνίδι Άρης -ΠΑΟΚ ανοίγει την Παρασκευή 4/10 και ώρα 19:30 η πρεμιέρα του Α' Ομίλου του League Cup που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Μίκρας και του Αιγινίου.
Πρεμιέρα με ντέρμπι!

Για την πρώτη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο κλασικό τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ το Σάββατο θα ακολουθήσει ο αγώνας με τη Νίκη στο Αιγίνιο και την Κυριακή στη Μίκρα ο αγώνας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης με εντατικούς ρυθμούς με τους παίκτες του Στέλιου Καζάζη να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να δηλώνουν έτοιμοι για το ντέρμπι.

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο League Cup "Νίκος Σαμαράς" ο τεχνικός της ομάδας Στέλιος Καζάζης τόνισε: "Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο τριήμερο απέναντι σε τρεις δυνατούς αντιπάλους και το κάθε ματς έχει τη δική του αξία, γιατί με τρεις νίκες μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το ότι ξεκινάμε απέναντι στην ομάδα του Άρη θέλει μεγάλη προσοχή γιατί πρόκειται ένα κλασικό ντέρμπι με τις δικές του ιδιαιτερότητες και περιμένουμε πέρα από τον αντίπαλο και τους φιλάθλους του να μας πιέζουν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε έτοιμοι στο μέτρο του δυνατού να αντιμετωπίσουμε όλες τις συνθήκες του παιχνιδιού και να κάνουμε ένα νικηφόρο ξεκίνημα".

1ος όμιλος

Παρασκευή 4/10:
Μίκρας, 19.30, Α.Σ. Άρης - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης, Επόπτες: Κύρκος, Παπαδόπουλος Α. Γραμματεία: Τσιόρμπα. Παρατηρητής: Μιχελινάκης.
Αιγινίου, 19.30, Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου - Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής, Επόπτες: Βένος, Χριστοφορίδης, Γραμματεία:Συρομάχου. Παρατηρητής: Αντωνούλης.

Σάββατο 5/10:
Μίκρας, 19.00, Α.Σ. Άρης - Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σιμίδης, Επόπτες: Τσιούλα, Δημητρίου. Γραμματεία: Λαδάς. Παρατηρητής: Μιχελινάκης.
Αιγινίου, 19.00, Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας, Επόπτες: Βένος-Χριστοφορίδης, Γραμματεία: Αναστασίου. Παρατηρητής: Αντωνούλης

Κυριακή 6/10:
Mίκρας, 16.00, Π.Α.Ο.Κ. - Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δεληκωστίδης, Επόπτες:Πεχλίδης, Κύρκος, Γραμματεία: Καρακούλα. Παρατηρητής: Μιχελινάκης.
Μίκρας, 21.00, Α.Σ. Άρης - Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου, Διαιτητές: Σιμίδης, Γεωργιάδης, Επόπτες: Παπαδόπουλος, Δημητρίου. Γραμματεία:Παναγιωτίδου. Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

Διαβάστε ακόμη...