Πανέτοιμος στο Βραχάτι...

Την έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, ομάδα του Παμβοχαϊκού, αντιμετωπίζει απόχε στις 7:00 ο Δικέφαλος στο Βραχάτι και θα προσπαθήσει να πάρει μια ακόμα νίκη, την τρίτη του για φέτος...
Πανέτοιμος στο Βραχάτι...

Ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια της 3η αγωνιστικής θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports3 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του στο live score του paokmania . Απουσίες δεν υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ. Το μοναδικό πρόβλημα που απασχολεί τον Μέλκα είναι οι χαμένες προπονήσεις του Μορέλο που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις στο γόνατο και προφυλάχτηκε.

Δηλώσεις για το σημερινό παιχνίδι έκανε ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Μάκης Κανέλλος...

"Περιμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αφού ναι μεν ο Παμβοχαϊκός έχει χάσει στα δύο πρώτα ματς, αλλά προέρχεται από μια σημαντική πρόκριση στο CEV Cup και η ψυχολογία του έχει αλλάξει. Αυτό που δεν αλλάζει πάντως είναι η δική μας επιθυμία για τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αρχίζουμε και αποκτάμε μεγαλύτερη ομοιογένεια και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Και  συνέχισε: "Δεν το βλέπουμε έτσι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας, τον προπονητή μας και τη διοίκηση που μας προσφέρει από την πρώτη στιγμή εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Δεν είναι τεστ αξιοπιστίας, αλλά δύσκολο παιχνίδι. Από κει και πέρα σίγουρα ο αντίπαλος μας έχει επιβαρυνθεί με τα δύο δύσκολα Ευρωπαϊκά ματς, αλλά τα παιδιά του Παμβοχαϊκού θα μπουν στο γήπεδο για να κερδίσουν. Εμείς δεν είχαμε επίσημο ματς για δέκα ημέρες, αλλά παίξαμε ένα φιλικό στο Αιγίνιο που μας βοήθησε αρκετά και είχαμε την ευκαιρία για να δουλέψουμε σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού μας".

Διαβάστε ακόμη...