"Θέλουμε την δεύτερη σερί νίκη"

Ο διαγώνιος της ομάδας μας Απόστολος Αρμενάκης μίλησε για το παιχνίδι της πρεμιέρας και την άνετη νίκη επί του Ηρακλή καθώς και το επόμενο παιχνίδι με την Λαμία.
"Θέλουμε την δεύτερη σερί νίκη"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα Σπορ του Βορρά:

«Κερδίσαμε με καθαρό σκορ και πιστεύω δίκαια τον Ηρακλή γιατί πολύ απλά δεν κάναμε λάθη. Με εξαίρεση το τρίτο σετ όπου είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα η ομάδα ήταν πολύ σοβαρή. Κρατήσαμε την υποδοχή μας σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ αντιστοίχως εμείς πιέσαμε αρκετά τον Ηρακλή χωρίς να έχουμε πολλά χαμένα σερβίς».

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι η σταθερότητα της ομάδας του ήταν μια μικρή έκπληξη και για τον ίδιο: «Προσωπικά, πίστευα ότι θα είχαμε περισσότερα σκαμπανεβάσματα, αφού ήταν πρεμιέρα, απέναντι σε μια ομάδα με βαριά φανέλα όπως ο Ηρακλής, αλλά όλοι πιστεύω ότι έκαναν σωστά τη δουλειά τους κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα».

«Δεν μας ξεγελά η νίκη, αφού ο Ηρακλής σε ένα μήνα θα είναι διαφορετική ομάδα, ωστόσο πιστεύω ότι διαφορετικοί, προς το καλύτερο θα είμαστε και εμείς. Όπως όλες οι ομάδες έτσι κι εμείς θα βελτιωνόμαστε και έχουμε περιθώρια να γίνουμε καλύτεροι σε όλους τους τομείς».

Έκπληξη της αγωνιστικής χαρακτήρισε τη νίκη του Μίλωνα επί του Παμβοχαϊκού: «Μόνο η νίκη του Μίλωνα ήταν έκπληξη και μάλιστα εντελώς απρόσμενη. Πίστευα ότι ο Φοίνικας θα έπαιζε τάι μπρέικ με τον ΑΟΚ, αλλά όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά. Η νίκη πάντως του Μίλωνα στο Βραχάτι, έδειξε πως όταν δεν μπαίνεις αποφασισμένος για να «καθαρίσεις» ένα παιχνίδι, τότε θα το πληρώσεις, αφού φέτος οι ισορροπίες είναι λεπτές».

Τέλος, για την προσεχή αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Λαμίας για την 2η αγωνιστική της VolleyLeague (20/10, 17.00) ο 32χρονος άσος του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι θα έχουν ιδιαίτερη σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι θέλουμε να πετύχουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη κι αν τα καταφέρουμε θα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας».

Διαβάστε ακόμη...