"Στόχος μας είναι να γίνουμε ανταγωνιστικοί"

Για τους στόχους της ομάδας στην φετινή σεζόν μίλησε ο προπονητής της ομάδας βόλευ Γιάννης Μέλκας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητικό ραδιόφωνο.
"Στόχος μας είναι να γίνουμε ανταγωνιστικοί"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Libero 107.4»:

«Ο στόχος μας επιτεύχθηκε, μια και πήραμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ τού Ιανουαρίου. Ήταν καλό που οι αγώνες είχαν σασπένς, παίξαμε 10 σετ και αποκτήσαμε πολύτιμες εμπειρίες. Μάλιστα κερδίσαμε τον Άρη και την Λαμία, ομάδες που είναι ίδιας δυναμικότητας με μας για το πρωτάθλημα. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία είδαμε πολλά σχήματα, είδαμε κι άλλους παίκτες. Τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν πολύ καλά».

Χτίσαμε μια καινούργια ομάδα, μια και κάθε χρόνο μαθαίνουμε να φτιάχνουμε καινούργιες ομάδες. Στόχος μας είναι να γίνουμε ανταγωνιστικοί, αλλά από την άλλη ακολουθούμε μια διαδικασία εξυγίανσης στα 2-3 τελευταία χρόνια».

Για την πρόβλεψη του για το φετινό πρωτάθλημα: «Οι ομάδες είναι πολύ πιο κοντά σε σχέση με άλλες χρονιές., Πολλά ματς θα λήξουν 3-2 σετ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά ο Ολυμπιακός, που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ, με τις υπόλοιπες ομάδες. Επίσης δίνεται ευκαιρία και σε έλληνες παίκτες για να ανέβει επίπεδο και το βόλεϊ και να δώσουμε καινούργιο αίμα στην εθνική ομάδα.

Ακόμα δεν έχουμε καθαρή εικόνα για όλους τούς αντιπάλους, π.χ. ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τις κινήσεις που έκανε. Στόχος μας είναι να κάνουμε περισσότερες νίκες σε σχέση με πέρυσι. Πέρυσι κάναμε 11, φέτος στοχεύουμε σε περισσότερες. Αν γίνει αυτό τότε σίγουρα θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

Για τους δύο Κολομβιανούς που αποκτήθηκαν: «Πήραμε δύο Κολομβιανός. Ο ένας είναι τεσσάρι κι έχει εμπειρία, μάλιστα είναι και σε καλή ηλικία (30 ετών). Ο άλλος είναι ένας ταλαντούχος Κολομβιανός πασαδόρος, ο οποίος θα κερδίσει πολλά από την καθημερινή του συναναστροφή με τον Πλίκα, που παίζει στην ίδια θέση».

Διαβάστε ακόμη...