"Ο στόχος επετεύχθη"

Ο Γιάννης Μέλκας και ο Βασίλης Πλίκας, σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία, φανερά ικανοποιημένοι για την πρόκριση της ομάδας βόλεϊ στο F4 του League Cup στάθηκαν στη σημερινή νίκη που ήρθε μετά από όχι και τόσο καλή εμφάνιση...
"Ο στόχος επετεύχθη"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: "Ο στόχος που είχαμε βάλει επετεύχθη. Προκριθήκαμε στο φάιναλ φορ. Θέλαμε αυτή η νίκη, την περιμέναμε. Στο πρώτο σετ είχαμε καλό ρυθμό, αλλά από το δεύτερο σετ και μετά η Λαμία βελτιώθηκε και είχε τον Χουτ και τον Κόμελ να παίζουν πολύ δυνατά. Δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε. Στο τέταρτο σετ κάναμε πολλά λάθη (δέκα). Τόσα λάθη είναι πολλά για το επίπεδο που βρισκόμαστε. Στα δύο ματς του τουρνουά δώσαμεμε δέκα σετ.  Ασφαλώς βγάλαμε τα συμπεράσματά μας και είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε παίκτες αλλά και συστήματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε".

Ο Βασίλης Πλίκας είπε: "Σήμερα δεν ήμασταν καλοί, δείξαμε αδυναμία στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε διάρκεια στην καλή μας απόδοση, αλλά πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει προοπτική. Είναι καινούρια ομάδα και θέλει δουλειά για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο. Σίγουρα θέλουμε το χρόνο μας για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας αλλά είναι σημαντικό ότι καταφέρνουμε να κερδίζουμε ακόμη και αν δεν είμαστε σε καλή μέρα".

Διαβάστε ακόμη...