Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Φοίνικα ΟΝΕΧ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Φοίνικα ΟΝΕΧ

Οι ασπρόμαυροι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Συριανών, στην προσπάθεια να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες στην βαθμολογία είναι τέσσερις πόντοι, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην 3η θέση (30π., 10 νίκες-3 ήττες) και τον Φοίνικα Σύρου στην 4η θέση (26π., 9 νίκες-4 ήττες).

ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου, έχουν συναντηθεί συνολικά 28 φορές, σε πρωτάθλημα και play off της Volley League, με τους ασπρόμαυρους να προηγούνται με 17-11 στις νίκες. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ο δικέφαλος επικράτησε με 1-3 (23-25, 25-18, 18-25, 22-25).

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν, τα νέα πρόσωπα για τους φιλοξενούμενους είναι ο Gonzalez Pineyro Jose Luis και ο Γεράσιμος Κανέλλος, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ, οι Νόβιτσα Μπιέλιτσα, Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, Απόστολος Αρμενάκης και ο Rodrigo Abrao.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος του ΠΑΟΚ, δήλωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

"Δουλεύουμε σκληρά και είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ωραία να έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας. Πιστεύω ότι θα μας δώσει θετική ενέργεια. Είμαι βέβαιος ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης
Επόπτες: Λούμσι, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Κουμπλή

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:30 στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από την EΡΤ Sports.

Διαβάστε ακόμη...