Εύκολο πέρασμα από τους Αμπελόκηπους!

Για την 12η αγωνιστική της Volleyleague, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων την Ελπίδα  με 0-3 σετ...
Εύκολο πέρασμα από τους Αμπελόκηπους!

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον θεσμό του πρωταθλήματος το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, επικρατώντας εκτός έδρας της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 0-3.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρχική σύνθεση τους: Φιλίποφ, Μάρσαλ, Ντε Ντρις, Μπιέλιτσα, Αμπράο, Γάτση και λίμπερο τον Στεφάνου.

Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα μέχρι το 7-7. Στη συνέχεια οι παίκτες του Κώστα Δεληκώστα ανέβασαν την απόδοση τους και με πρωταγωνιστή επιθετικά τον Ντεν Ντρις ξέφυγαν με 14-18. Αν και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 20-21, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που κατέκτησε το σετ με 21-25.

Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι αν και πήραν γρήγορο προβάδισμα τεσσάρων πόντων με 7-4, είδαν τον Δικέφαλο να βγάζει το σοβαρό του πρόσωπο ισοφαρίζοντας σε 9-9. Οι «ασπρόμαυροι» πέρασαν και μπροστά με 12-13 και έφτασαν στη συνέχεια στην κατάκτηση του δεύτερου σετ με 20-25.

Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι και το κατάφερε. Παρουσιάζοντας προσήλωση σε άμυνα και επίθεση δημιούργησε γρήγορα διαφορά ασφαλείας. Αυτήν διαχειρίστηκε ο Δικέφαλος φτάνοντας στο 11-25 που του έδωσε εύκολα τη νίκη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, και πάλι εκτός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών.

Τα σετ: (21-25, 20-25, 11-25)

Διαβάστε ακόμη...