"Χαρούμενος με την επιστροφή μου"

Ο Απόστολος Αρμενάκης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρεται στο παρελθόν, στους στόχους για τη νέα χρονιά και στους φιλάθλους...
"Χαρούμενος με την επιστροφή μου"

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αθλητής του δικεφάλου ανέφερε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

"Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, μια ομάδα την οποία υποστηρίζω και σαν φίλαθλος, οπότε η απόφασή μου να επιστρέψω ήταν εύκολη. Πρόκειται για την ένατη σεζόν που θα είμαι μέλος της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία στην Ελλάδα, με υψηλούς στόχους".

Για τους στόχους

"Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι ίδιοι με τους ομαδικούς...και έτσι πρέπει να γίνεται, κατά την άποψή μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα η οποία παλεύει, τα τελευταία χρόνια, για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έχει στόχο, πάντα, την κορυφή και προσωπικά μου αρέσει και θέλω να αγωνίζομαι έχοντας τέτοιους υψηλούς στόχους".

Η σύγκριση με την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στους ασπρόμαυρους

"Υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα στην ομάδα που ήμουν μέλος, τότε, και σε αυτή που είμαι τώρα. Αγωνιστικά, όταν ήμουν την τελευταία φορά στην ομάδα, είχαμε τερματίσει στην τρίτη θέση και παλεύαμε για την είσοδό μας στους τελικούς, ενώ τώρα ο στόχος είναι η πρώτη θέση, είτε στο πρωτάθλημα είτε στο κύπελλο. Επίσης, υπάρχουν διαφορές και στο οργανωτικό κομμάτι, όπου έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς το καλύτερο".

Οι ευχές για το 2020

"Θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Χρονιά για όλο τον κόσμο με Υγεία και Ευτυχία και καλή αγωνιστική χρονιά στον ΠΑΟΚ, ευελπιστώντας στο τέλος να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο".

Για τους φιλάθλους

"Ο κόσμος πάντοτε όταν συνοδεύει και υποστηρίζει την ομάδα και είναι κοντά της, αποτελεί πάντα ένα έξτρα κίνητρο για τους αθλητές, οπότε είναι λογικό να τους θέλουμε δίπλα μας και με τη σειρά μας εμείς να τους ανταμείψουμε με μεγάλες χαρές!"

Διαβάστε ακόμη...