Φοίνικας-ΠΑΟΚ: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Φοίνικα Σύρου και τον ΠΑΟΚ.
Φοίνικας-ΠΑΟΚ: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ράτκο Παβλίσεβιτς, δήλωσε:
"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στην ομάδα μου και ευχαριστούμε τον coach Δεληκώστα για τα καλά του λόγια. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δε νομίζω ότι παίξαμε άσχημα σήμερα. Απλά είχαμε απέναντι μας μια ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία. Χρειάζεται να μελετήσουμε τα λάθη μας και να προπονηθούμε πιο σκληρά για τη δύσκολη συνέχεια."

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας, είπε:
"Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου. Διαχρονικά είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει βολεϊκό κοινό. Χαίρομαι πολύ κάθε φορά που έρχομαι να παίξω στη Σύρο. Ο coach έχει κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ και μια καλή ομάδα. Εμείς ήμασταν αρκετά καλοί στο μπλοκ άμυνα. Περιορίσαμε τους δύο ακραίους της Σύρου και τον Μήλη. Θα ήθελα να ήμασταν πιο σοβαροί στο 4ο σετ, κάναμε πολλά λάθη στο μπρέικ πόιντ και βάλαμε τη Σύρο στο παιχνίδι και επικρατήσαμε δύσκολα. Η δουλειά στο μπλοκ – άμυνα πάει αρκετά καλά. Mας μένει να είμαστε αρκετά καλύτεροι στην επίθεση, ειδικά στο transition. Έχουμε ένα νέο παίκτη, έχει κάνει τρεις μέρες προπόνηση μαζί μας και ακόμα οι πασαδόροι πρέπει να προσαρμοστούν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη του εμφάνιση. Στη συνέχεια θα μας βοηθήσει πολύ."

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, Οδυσσέας Αδάμ, σημείωσε:
"Μπήκαμε σε αρκετά σημεία με δυναμισμό και πάθος. Κάποια λάθη στα τελευταία σετ δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε κάτι καλύτερο. Κρατάμε τα θετικά. Η εμπειρία και το σύνολο των παικτών του ΠΑΟΚ τους βοήθησε να πάρουν το παιχνίδι. Εύχομαι ότι καλύτερο και για τις δύο ομάδες. Κοιτάζουμε τον Παναθηναϊκό και τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ που θέλουμε πολύ τη νίκη και την πρόκριση στα τελικά. Τα καλύτερα έρχονται."

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, ανέφερε:
"Ξέραμε ότι εδώ η Σύρος παίζει καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους 3 βαθμούς και τη νίκη. Μπορούμε να πάμε καλύτερα σε ορισμένους τομείς. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας και εύχομαι να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια."

Διαβάστε ακόμη...