ΠΑΟΚ-ΟΦΗ στην 4η αγωνιστική

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θα βρεθούν αντιμέτωποι στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volley League 2019-20.
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ στην 4η αγωνιστική

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Δικέφαλος, μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό του League Cup "Νίκος Σαμαράς" 2019-20, αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ στην τέταρτη στροφή του πρωταθλήματος.

Αυτή είναι η μοναδική αναμέτρηση των δυο "ασπρόμαυρων" στη μεγάλη κατηγορία, καθώς για τους Κρητικούς, η φετινή σεζόν, είναι η πρώτη στην ιστορία τους στα "σαλόνια" της Volley League.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκες στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 την Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο ΟΦΗ 3-0 τον Παμβοχαϊκό, ενώ στο βαθμολογικό πίνακα οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην τρίτη θέση με 6 βαθμούς (μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Φοίνικα Σύρου), με τους Κρητικούς να βρίσκονται τρεις βαθμούς ισοβαθμώντας στην έκτη θέση με την Κηφισιά.

Ο κεντρικός του δικεφάλου, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, δήλωσε: "Επιστροφή στο πρωτάθλημα τώρα. Θα πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα από τον Ολυμπιακό γρήγορα, γιατί την Κυριακή μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς και θα πρέπει, οι υπόλοιποι που θα αγωνιστούμε, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης".

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά), 10€ (VIP ) και η διάθεση γίνεται:

Στο PAOK Sports Arena
(Σάββατο 10:00-18:00, Ημέρα αγώνα: 10:00 μέχρι την έναρξη, πληροφορίες: 2313036354 – [email protected])

Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Σταυρίδης, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Κουμπλή

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 20:15, στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι της Volley League.

Διαβάστε ακόμη...