"Βελτιωνόμαστε καθημερινά"

Ο αθλητής του δικεφάλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στην πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό
"Βελτιωνόμαστε καθημερινά"

για την ημιτελική φάση του League Cup "Νίκος Σαμαράς" 2019-20.

Οι δηλώσεις του λίμπερο των κυπελλούχων Ελλάδος:

"Προερχόμαστε από δυο σερί νίκες, απέναντι στον Παμβοχαικό και την Ελπίδα Αμπελόκηπων, και αυτό είναι κάτι που μας δίνει καλή ψυχολογία.

Μπορεί σε κάποια σημεία του παιχνιδιού να μην πιάσαμε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης όμως, αυτή τη χρονική περίοδο, το θεωρώ λογικό. Για αυτό ακριβώς το λόγο, προπονούμαστε και βελτιωνόμαστε καθημερινά, με σκοπό παιχνίδι με παιχνίδι να παίζουμε καλύτερα!

Σειρά έχει το ματς του League Cup με τον Ολυμπιακό. Μετράμε μια ήττα στο πρωτάθλημα απέναντί τους, αυτό όμως δεν μας πτοεί καθόλου. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Θα δώσουμε το 100% διότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένας ημιτελικός που θα χαρίσει στο νικητή μεγάλο προβάδισμα για τον δεύτερο επαναληπτικό.

Σκοπός μας, ξεκάθαρα, είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς είναι ένας από τους τρεις εγχώριους στόχους της ομάδας. Πλέον, γνωρίζουμε καλύτερα τους αντιπάλους μας και καθημερινά στη προπόνηση δουλεύουμε πάνω σε κομμάτια του παιχνιδιού τους, έτσι ώστε να είμαστε καλά διαβασμένοι και να μπορέσουμε να πετύχουμε μια πολύ σημαντική νίκη!".

Διαβάστε ακόμη...