Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Βήμα πρόκρισης για τον βολεϊκό ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του Ηρακλή με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Ο «Κυπελλούχος» Ελλάδας, ξεκίνησε με τους Φιλίποφ, Άλμπο, Ιλίνιχ, Μάρσαλ, Τακουρίδης, Στεφάνου (λ) και Χαραλαμπίδη, με τους επτά αθλητές του ΠΑΟΚ να αποτελούν την πρώτη επίσημη αρχική σύνθεση της χρονιάς.

Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα, μέχρι και το 8-8. Σ'εκείνο το σημείο, οι παίκτες του Κώστα Δεληκώστα έκαναν σερί 3-0, ανοίγοντας σταδιακά την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι αυξάνοντας την διαφορά μέχρι και τους έξι πόντους, 17-11, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους σε τάιμ άουτ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν μετά το τάιμ άουτ με σερί 0-3 σε 17-14, ωστόσο ο Δικέφαλος έδειξε σοβαρότητα αυξάνοντας την διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας, κατακτώντας το πρώτο σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ, ο ΠΑΟΚ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, δημιουργώντας μία διαφορά πέντε πόντων, 8-3. Διαφορά την οποία διατηρούσε και αύξανε σταδιακά, φτάνοντας το σκορ στο 13-7, με τους φιλοξενούμενους να καλούν σε εκείνο το σημείο τάιμ άουτ. Ο Δικέφαλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, κατακτώντας και το δεύτερο σετ με 25-18.

Το τρίτο σετ, είχε παρόμοια εικόνα με το πρώτο όσον αφορά την αρχή του, καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκοράρισμα μέχρι και το 6-6. Μετά από εκείνο το σημείο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ με ένα σερί 3-0, αύξησαν την διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας, 9-6, με τους φιλοξενούμενους να καλούν τάιμ άουτ. Οι παίκτες του Κώστα Δεληκώστα προσφέροντας όμορφο βόλεϊ και διατηρώντας το σοβαρό τους πρόσωπο, αύξησαν ακόμα περισσότερο την διαφορά, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά και το τρίτο σετ με 25-20, παίρνοντας και την πρώτη επίσημη νίκη της σεζόν.

Μετά την σημερινή νίκη, οι παίκτες του Κώστα Δεληκώστα στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, όπου με νίκη θα «σφραγίσουν» την πρόκριση για τους διπλούς ημιτελικούς αγώνες του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Τα σετ:

1-0 (25-21), 2-0 (25-18), 3-0 (25-20)

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-7/ 16-11/ 25-21

2ο σετ: 8-3/ 16-10/ 25-18

3ο σετ: 8-6/ 16-11/ 25-20

ΠΑΟΚ (Κώστας Δεληκώστας): Μπούτος, Χαραλαμπίδης, Μάρσαλ, Ιλίνιχ, Σαντοβάλ, Τακουρίδης, Σωτηρίου, Γάτσης, Φιλίποφ, Κωνσταντινίδης, Στεφάνου, Τερζής, Εφραμίδης, Άλμπο

Διαβάστε ακόμη...