Αυτός είναι ο νέος ΠΑΟΚ

Οι παίκτες που έμειναν, τα νέα πρόσωπα και το προφίλ του τμήματος για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Αυτός είναι ο νέος ΠΑΟΚ

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ξεκινάει το βράδυ της Παρασκευής τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν με τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του League Cup και το «ασπρόμαυρο» ΤΑΠ παρουσιάζει το ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδας.

Ήρθαν...

Πρώτη μεταγραφή για τον Δικέφαλο ήταν ο Καναδός Steven Marshall και ακολούθησαν οι Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Γιώργος Στεφάνου, Σωτήρης Σωτηρίου και ο Dmitriy Ilinikh από την Ρωσία. Οι μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση των δυο Κουβανών αθλητών, Dariel Albo και Jose Sandoval.

Στο προπονητικό τιμ ενσωματώθηκε ο προπονητής κ. Κώστας Δεληκώστας και η συνεργάτης του κα. Βίκη Νεντή, ο Χρυσοβαλάντης Μαμάης, που θα βρίσκεται στον πάγκο ως βοηθός του, και ο γυμναστής Λάμπρος Δάνας. Προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων θα είναι ο Γιώργος Καραβιδόπουλος.

Ανανέωσαν...

Στο αγωνιστικό τμήμα ανανέωσαν οι: Αναστάσης Γάτσης, Νικήτας Εφραιμίδης, Θανος Τερζής, Ντίμα Φιλίποφ και Γιάννης Τακουρίδης. Επίσης, συνεχίζουν, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Αλέξανδρος Μπούτος και ο στατιστικολόγος της ομάδας Παναγιώτης Κουντουρίδης.

Στο τιμ των κυπελλούχων εντάχθηκε ο Κωνσταντίνος Αυγητίδης ως team manager, το ιατρικό επιτελείο απαρτίζεται από τους ιατρούς Μάκη Λευκαδίτη και Διονύση Νικηφόρο και τους φυσιοθεραπευτές Δημήτρη Αυτοσμίδη και Άγγελο Παπαδόπουλο, ενώ ο Κοσμάς Καζίας παραμένει φροντιστής της ομάδας.

Διοικητικά, στο τιμόνι του τμήματος θα βρίσκονται ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Παϊσιάδης, η νομική σύμβουλος και μέλος του Α.Σ. κα. Κατερίνα Γιαννακοπούλου, ο κ. Νότης Λίτσας ως μέλος, και ο κ. Αχιλλέας Τζίκας στη θέση του γενικού αρχηγού.

Στο επιτελείο της ομάδας παραμένουν ο κ. Αλεπίδης Θεόδωρος (Τμήμα Επικοινωνίας/Web), ο κ. Στέλιος Μπελεβεσλής (Τμήμα Marketing) και η κα. Αντωνία Μανώλα (Γραμματεία/Τμήμα Εισιτηρίων).

Αποχώρησαν...

Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι: Αλεξάνταρ Όκολιτς, Γκάρετ Μουαγκουτουτία, Ζένια Γκόρτσανιουκ, Νιλς Κλαπβάϊκ και Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ενώ ο Κώστας Καπετανίδης θα αγωνίζεται ως δανεικός στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Αποχώρησαν, επίσης, ο προπονητής κ. Γιούρι Φιλίποφ, ο βοηθός προπονητή Τσέντομιρ Ίλιτς, ο φυσιοθεραπευτής Αθανασιάδης Βλαδίμηρος και ο πρώην τιμ μάνατζερ και υπεύθυνος CEV Δημήτρης Δημητρακόπουλος.

Η Ομάδα

Πασαδόροι: Φιλίποφ, Τερζής
Κεντρικοί: Τακουρίδης, Σαντοβάλ, Γάτσης, Χαραλαμπίδης
Ακραίοι: Μάρσαλ, Ιλίνιχ, Εφραιμίδης, Σωτηρίου
Διαγώνιοι: Άλμπο, Μπούτος
Λίμπερο: Στεφάνου, Κωνσταντινίδης

Προπονητικό Team

Προπονητής : Κώστας Δεληκώστας
Προπονητής Β΄: Χρυσοβαλάντης Μαμάης
Προπονητής Αναπτυξιακών Τμημάτων: Καραβιδόπουλος Γεώργιος
Στατιστικολόγος: Κουντουρίδης Παναγιώτης
Στατιστικολόγος: Νεντή Βίκη
Team Manager: Αυγητίδης Κωνσταντίνος
Γυμναστής: Δάνας Λάμπρος
Επικεφαλής Φυσιοθεραπευτής: Αυτοσμίδης Δημήτριος
Φυσιοθεραπευτής: Παπαδόπουλος Άγγελος
Ιατροί: Λευκαδίτης Ευθύμιος , Νικηφόρος Διονύσιος
Φροντιστής: Καζίας Κοσμάς

Διοίκηση/Επιτελείο

Πρόεδρος: Τσαλόπουλος Αντώνιος
Αντιπρόεδρος: Παϊσιάδης Κωνσταντίνος
Νομική Σύμβουλος/Μέλος: Γιαννακοπούλου Αικατερίνη
Μέλος: Λίτσας Παναγιώτης (Νότης)
Γενικός Αρχηγός: Τζίκας Αχιλλέας
Τμήμα Επικοινωνίας/Web: Αλεπίδης Θεόδωρος
Τμήμα Marketing: Μπελεβεσλής Στυλιανός
Γραμματεία/Τμήμα Εισιτηρίων: Μανώλα Αντωνία

Διαβάστε ακόμη...