Συνέντευξη τύπου ενόψει Volleyleague γυναικών

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της εταιρείας Αμοιρίδης - Σαββίδης Α.Ε., Μέγα Χορηγού του ΠΑΟΚ,
Συνέντευξη τύπου ενόψει Volleyleague γυναικών

τα οποία εδρεύουν στην οδό 17ης Νοεμβρίου, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, για την παρουσίαση του νέου ρόστερ και της φανέλας του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας.

Η εκδήλωση μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τα «αποκαλυπτήρια» του νέου ΠΑΟΚ της Volleyleague γυναικών, καθώς μετά από τρεις σερί ανόδους, έφτασε η ώρα ο Δικέφαλος να αγωνιστεί στην κατηγορία που ανήκει, και αγωνίστηκε σκληρά για να κατορθώσει να βρίσκεται στα μεγάλα «σαλόνια».

Το παρών έδωσαν το επίλεκτο μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ και Διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, Κώστας Αμοιρίδης, ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, ο προπονητής της ομάδα μας, Μίχαλ Μάσεκ με το τεχνικό τιμ του, και όλες οι αθλήτριες, μεταξύ των οποίων ήταν οι Κλαουντία Καζορόφσκα, Ντάρια Έρτσεν και φυσικά το βραζιλιάνικο «κόσμημα» του φετινού πρωταθλήματος, Καρολίνα Αλμπουκέρκι.

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, κος Κώστας Αμοιρίδης, πήρε πρώτος τον λόγο και μίλησε για τους στόχους της ομάδας μας την νέα απαιτητική αγωνιστική περίοδο, προσθέτοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος διότι η ομάδα που δημιουργήθηκε είναι σαν μία νέα οικογένεια για τον ίδιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο έφορος, κος Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος ευχήθηκε μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και «ασπρόμαυρες» χαρές, ενώ παράλληλα έκανε το δικό του «κάλεσμα» προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια του τμήματος.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας μας, Μίχαλ Μάσεκ, και η παίκτρια, Εύα Χαντάβα, ευχόμενοι μία καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς, δίνοντας τον λόγο τους πως θα «ματώσουν» για την τιμημένη ασπρόμαυρη φανέλα καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...