«Να ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή»

Για 5η σερί χρονιά, ο Θάνος Τερζής, θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ όντας ο αρχηγός του Δικεφάλου και μέσα από το SDNA αναλύει τις πρώτες σκέψεις του για τη νέα σεζόν.
«Να ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή»

Ήταν καλοκαίρι του 2015, όταν ο Θάνος Τερζής επέστρεψε ξανά στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Από εκείνη τη χρονιά μέχρι και σήμερα, κατάφερε να κερδίσει με τον Δικέφαλο δυο πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα.

Πλέον συνεχίζει για 5η σερί χρονιά στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» όντας ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και μέσα από το SDNA μιλάει για την παραμονή του αλλά και τη νέα σεζόν που έρχεται.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την παραμονή μου. Είναι η 5χρονιά που θα είμαι στην ομάδα, έμεινα για να ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να μην πω, πως με ικανοποιεί η εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπο μου. Σαν Θάνος, θέλω πάντα να δίνω το 100% μέσα στο γήπεδο, ώστε να φτάσει η ομάδα στους στόχους της» σχολίασε και πρόσθεσε ότι:

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς, ενώ είμαι σίγουρος πως ο κόουτς θα κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία και βάση των όσων είδαμε και την περσινή σεζόν. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως η διοίκησης θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό και δυνατό σύνολο».

Πέρα όμως από την παραμονή σου, είσαι και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ. Πως αισθάνεσαι γι'αυτή την επιλογή της ομάδας;

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βλέπω πως μου εμπιστεύονται τη θέση του αρχηγού και πόσο μάλλον στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια κατακτά τίτλους και σε όλα τα χρόνια που είμαι εδώ. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να αντιπροσωπεύει τον σύλλογο που αγωνίζεται ως αρχηγός. Εγώ με την σειρά μου προσπαθώ με την εμπειρία που έχω αλλά και την αγωνιστική μου αξία να σηκώσουμε για ακόμα μια φορά όσους τίτλους παραπάνω μπορούμε. Ακόμα έχω στο μυαλό μου το πρωτάθλημα μέσα στο Ρέντη το 2017 και το σίγουρο είναι ότι θέλω να επανέλθουν αυτές οι επιτυχίες».

Τι θα πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ ώστε να έρθει ξανά η επιτυχία του πρωταθλήματος;

«Το πιο σημαντικό για εμένα, αντιθέτως με τις δυο τελευταίες χρονιές, είναι η ομάδα να μπορέσει να δείξει το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και μια μεγαλύτερη σοβαρότητα στη σειρά των αγώνων όταν θα έρθουν τα φετινά πλει οφ. Σίγουρα και το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός τίτλος για κάθε ομάδα, όμως εμείς κοιτάμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω ώστε να πάρουμε τον τίτλο και πιστεύω πως φέτος η ομάδα θα τα καταφέρει. Η διοίκηση με τις κινήσεις που κάνει δείχνει ότι θέλει να έχει ένα δυνατό σύνολο ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι σε αυτή τη συνέχεια των δύσκολων αγώνων που θα έχουμε μπροστά μας. Φυσικά, υπάρχει και ο στόχος της Ευρώπης ενώ είναι σημαντικό για εμένα που διατηρήθηκε ο κορμός της ομάδας από την περσινή σεζόν κατά μεγάλο ποσοστό».

Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει έρθει πολύ κοντά στο άθλημα του βόλεϊ. Πώς το βιώνεις όλο αυτό εσύ;

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό! Επιθυμία όλων είναι να φέρουμε περισσότερο κόσμο του ΠΑΟΚ πιο κοντά στο αγαπημένο μας άθλημα. Σίγουρα βοηθάνε και οι τίτλοι σε αυτό, αλλά θέλουμε πέρα από τους πιστούς μας οπαδούς, να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο μαζί μας από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει κάθε χρόνο την αγάπη του για την ομάδα, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα διαρκείας που πιάνουν τετραψήφιο αριθμό».

Διαβάστε ακόμη...