Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Μάρσαλ! (pic)

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Στίβεν Μάρσαλ, με τον ακραίο αθλητή να προχωράει και σε σχετική δημοσίευση μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.
Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Μάρσαλ! (pic)

Για την απόκτηση του 29χρονου Καναδού, Στίβεν Μάρσαλ, κινήθηκε ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα με φόντο τη νέα σεζόν, όπου κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «ναι» από τον διεθνή αθλητή.

Μάλιστα, ο παίκτης προχώρησε και σε σχετική δημοσίευση στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, σχολιάζοντας πωςο ΠΑΟΚ θα είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του.

Ο Καναδός αθλητής έχει ύψος 1.93, μεγάλο του όπλο είναι η υποδοχή και η άμυνα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως σε πολλά παιχνίδια του Nations Volleyball League έπαιξε βασικός λίμπερο των Καναδών.

Το παραπάνω φυσικά δεν σημαίνει πως δεν είναι καλός και επιθετικά, ενώ όσον αφορά τις ομάδες που έπαιξε, σε όλες ήταν ως ακραίος.

Ο Μάρσαλ ξεκίνησε την καριέρα του από τους Trinity Western Spartans, το 2015 βρέθηκε στην Πολωνία στην Łuczniczka Bydgoszcz, την επόμενη σεζόν στην SVG Lüneburg, ενώ το 2017 στην Berlin Volley (σ.σ. για δυο χρονιές, αμφότερες πρωταθλητής).

Οι τελευταίες χρονιές τον βρίσκουν να είναι αναπόσπαστο μέλος της εθνικής ομάδας του Καναδά (σ.σ. το 2017 κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Inegol.

Διαβάστε ακόμη...